Gelombang Sinus Murni 1000W-10000W Inverter Surya Kisi

Katrangan singkat:

      • Barang NO.:TLS1000-10000
      • Daya: 1000-10000W
      • Tegangan: 110V-2400V
      • Nomer Pelacak Mpp: 2
      • Sertifikat: CE / TUV / VDE
      • Wektu Utama: 7 HARI
      • Bayaran: T / T
      • Garansi: 5/10 TAUN

Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Fitur & Wuku

Bluesun Solar nyedhiyakake Gelombang Sinus Murni 1000W-10000W Mati Inverter Surya Kisi adhedhasar input 12V / 24V / 48V / 96V / 240V DC, inverter kothak mati kita duwe sawetara kaluwihan:

Fitur

* Faceplate nuduhake status kerja lan jinis kesalahan

* Ing voltase bali kanthi otomatis sawise normal

* Ngatur daya lan ngeculake listrik kanthi macem-macem jinis lan kemampuan akumulator.

* Kanthi biaya telung tahap kanggo pilihan batere

* Lindhungi kakehan Inverter, voltase, voltase, suhu, sirkuit cendhak.

* Tingkat konversi sing dhuwur, tenaga cepet sing cepet lan sampah sing ora ana beban sing sithik

* Ukuran cilik, efisiensi dhuwur, operasi sepi

Paket

Kita nggunakake kothak kayu kanggo ngindhari karusakan nalika dikirim liwat segara.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita