. China Pure Sine Wave 1000W-10000W Off Grid Solar Inverter pabrik lan supplier |Alicosolar

Gelombang Sinus Murni 1000W-10000W Off Grid Solar Inverter

Katrangan singkat:

      • Nomer barang: TLS1000-10000
      • Daya: 1000-10000W
      • Tegangan: 110V-2400V
      • Jumlah Pelacak Mpp : 2
      • Sertifikat: CE/TUV/VDE
      • Wektu Lead: 7 DAYS
      • Pembayaran: T/T
      • Garansi: 5/10 TAHUN


Detail Produk

FAQ

Tag produk

Fitur & Keuntungan

Bluesun Solar nyedhiyakake Pure Sine Wave 1000W-10000W Off Grid Solar Inverter adhedhasar input 12V / 24V / 48V / 96V / 240V DC, inverter off grid kita duwe sawetara kaluwihan:

Fitur

* Faceplate nuduhake status kerja lan jinis kesalahan

* Ing voltase bali otomatis kanggo karya sawise normal

* Ngatur daya lan ngeculake listrik kanthi macem-macem jinis lan kemampuan akumulator.

* Kanthi biaya telung tahap kanggo pilihan baterei

* Nglindhungi Inverter kakehan, ing voltase, liwat voltase, liwat suhu, short circuit.

* Tingkat konversi sing dhuwur, daya cepet sing dhuwur lan pemborosan tanpa beban

* Ukuran cilik, efisiensi dhuwur, operasi sepi

Paket

Kita nggunakake kothak kayu kanggo ngindhari karusakan nalika dikirim ing segara.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita