Babagan awake dhewe

PABRIK PANEL SURYA

Profil Perusahaan

Alicosolar minangka pabrikan sistem tenaga surya kanthi fasilitas uji coba sing dilengkapi lan tenaga teknis sing kuwat. Dumunung ing Jingjiang. Kira-kira rong jam saka kutha Jingjiang menyang kutha Shanghai kanthi mobil. Lokasi kasebut nyedhiyakake rantai logistik sing kuwat kanggo Alicosolar.Alicosolar, khusus ing R&D.

Pabrik kita dhewe ngasilake

1.Solar racking lan soyo tambah sistem struktur.

Sistem racking lan struktur pemasangan solar dirancang kanthi keluwesan gedhe kanggo sistem generator tenaga surya komersial lan omah.iku cocok kanggo nginstal pigura lan frameless modul solar flushed kanggo gendheng lan lemah.

Bahan struktur pemasangan solar yaiku paduan aluminium, kanthi fitur sing entheng lan angel, rak atap bakal nyuda tekanan ing atap lan nggawe sistem solar omah stabil, Kanthi bagean preassembly sing dhuwur lan solusi sing disesuaikan, rak panel surya bakal ngirit wektu lan dhuwit instalasi.

2. PV panel surya: 

Mono/Poly/Perc/Setengah Sel/Bifacial/Shingled PV Panel.Power Range Saka 5Watt kanggo 655Watt, Hot sale Perc 380W 450W 500W 570W 655W 670W, kabeh barang duwe Sertifikat CE / TUV / CEC.

Alicosolar wis ngenalake peralatan produksi otomatis canggih saka Jerman, Italia lan Jepang.Produk kita global lan dipercaya dening pangguna.

3.Alicosolar nyedhiyakake layanan siji-mandeg kanggo sistem tata surya sampeyan, ing sistem grid, sistem off grid, sistem hibrida, utawa pompa banyu solardesain, produksi, sales nanging ora instalasi.

Kita kerja sama karo inverter grid tie sing dipercaya, inverter baterei, baterei Gel, lan pemasok baterei lithium-ion.We are looking nerusake kanggo kerjo bareng karo sampeyan Sincerely.