Babagan Kita

Jingjiang Alicosolar New Energy Co., Ltd.

Profil Perusahaan

Alicosolar minangka produsen sistem tenaga surya kanthi fasilitas uji coba sing lengkap lan tenaga teknis sing kuwat. Dumunung ing Jingjiang. Udakara rong jam saka kutha Jingjiang menyang kutha Shanghai nganggo mobil. Lokasine nyedhiyakake rantai logistik sing kuat menyang Alicosolar. Allicosolar, khusus kanggo R&D. Kita fokus ing sistem on-grid, sistem off-grid lan sistem surya sing gegandhengan. Produk utama kalebu panel PV Mono-kristal, panel PV Poli-kristal, Baterai Panyimpenan, pengontrol muatan surya, inverter surya lan sapanunggalane. duwe pabrik dhewe kanggo produk soyo tambah solar lan modul PV. Allosolar wis ngenalake peralatan produksi otomatis canggih saka Jerman, Italia lan Jepang. Produk global lan dipercaya para pangguna. Alkololar nyedhiyakake layanan mandeg kanggo desain, produksi, penjualan lan instalasi. Kita ngarep-arep bisa kerja sama karo sampeyan kanthi tulus.