Sistem tata surya

  • Growatt 3 Phase 5KW Solar Inverter On Grid Grid Tie Solar Power Inverter Transformerlesss

    Growatt 3 Phase 5KW Solar Inverter On Grid Grid Tie Solar Power Inverter Transformerlesss

    Item NO.: Growatt 4000-6000W
    Rega: $1150
    Rega pasar: $1830
    Daya: 4000W-6000W
    Tegangan: 230V/400V
    Jumlah Tracker Mpp : 2/1
    Sertifikat: CE/TUV/INTERTEK/VED
    Wektu Lead: 7 DAYS
    Pembayaran: T/T, PAYAPL, ALIAPY
    Garansi: 5/10 TAHUN

  • Growatt 10000-20000W 3 Phase On Grid Grid Tie Solar Inveter

    Growatt 10000-20000W 3 Phase On Grid Grid Tie Solar Inveter

    Item NO.: Growatt 10000-20000U
    Daya: 10000W-20000W
    Tegangan: 230V/400V
    Jumlah Pelacak Mpp : 2
    Sertifikat: CE/TUV/VDE
    Wektu Lead: 7 DAYS
    Pembayaran: T/T
    Garansi: 5/10 TAHUN

  • 3kw 5kw 10kw Off grid sistem tata surya hibrida

    3kw 5kw 10kw Off grid sistem tata surya hibrida

    Pertimbangan utama nalika nggawe ukuran sistem solar off-grid

    • Konsumsi energi rata-rata saben dina (kWh) - Musim panas lan mangsa
    • Beban puncak (kW) - Daya maksimum sing dijupuk saka beban
    • Rata-rata beban terus menerus (kW)
    • Paparan surya - Lokasi, iklim, orientasi & shading
    • Pilihan daya serep - Sajrone cuaca sing ora apik utawa mati

    Kanthi nimbang-nimbang ing ndhuwur, komponen utama sistem daya mati-grid yaiku inverter-charger baterei utama sing asring diarani inverter multi-mode amarga biasane bisa digunakake ing mode off-grid utawa on-grid.

    Profesional solar kudu bisa nggabungake apa sing dikenal minangka meja beban kanggo mbantu nemtokake jinis lan ukuran inverter sing paling cocog karo kabutuhan individu.Tabel beban sing rinci uga dibutuhake kanggo ukuran array solar, baterei lan generator serep.

  • 12kw 15kw 20kw 25kw 30kw sistem solar hibrida karo baterei Inverter

    12kw 15kw 20kw 25kw 30kw sistem solar hibrida karo baterei Inverter

    Pertimbangan utama nalika nggawe ukuran sistem solar hibrida

    • Konsumsi energi rata-rata saben dina (kWh) - Musim panas lan mangsa
    • Beban puncak (kW) - Daya maksimum sing dijupuk saka beban
    • Rata-rata beban terus menerus (kW)
    • Paparan surya - Lokasi, iklim, orientasi & shading
    • Pilihan daya serep - Sajrone cuaca sing ora apik utawa mati

    Kanthi pertimbangan ing ndhuwur, komponen utama sistem tenaga hibrida yaiku pengisi daya inverter baterei utama sing asring diarani inverter multi-mode amarga biasane bisa digunakake ing mode off-grid utawa on-grid.

    Profesional solar kudu bisa nggabungake apa sing dikenal minangka meja beban kanggo mbantu nemtokake jinis lan ukuran inverter sing paling cocog karo kabutuhan individu.Tabel beban sing rinci uga dibutuhake kanggo ukuran array solar, baterei lan generator serep.

  • 12kw 15kw 20kw 25kw Off grid tata surya karo Inverter baterei

    12kw 15kw 20kw 25kw Off grid tata surya karo Inverter baterei

    Pertimbangan utama nalika nggawe ukuran sistem solar off-grid

    • Konsumsi energi rata-rata saben dina (kWh) - Musim panas lan mangsa
    • Beban puncak (kW) - Daya maksimum sing dijupuk saka beban
    • Rata-rata beban terus menerus (kW)
    • Paparan surya - Lokasi, iklim, orientasi & shading
    • Pilihan daya serep - Sajrone cuaca sing ora apik utawa mati

    Kanthi nimbang-nimbang ing ndhuwur, komponen utama sistem daya mati-grid yaiku inverter-charger baterei utama sing asring diarani inverter multi-mode amarga biasane bisa digunakake ing mode off-grid utawa on-grid.

    Profesional solar kudu bisa nggabungake apa sing dikenal minangka meja beban kanggo mbantu nemtokake jinis lan ukuran inverter sing paling cocog karo kabutuhan individu.Tabel beban sing rinci uga dibutuhake kanggo ukuran array solar, baterei lan generator serep.

  • Growatt 7000-9000W Ing Grid Solar Inverter

    Growatt 7000-9000W Ing Grid Solar Inverter

    Item NO.: Growatt 7000-9000UE
    Daya: 7000W-9000W
    Tegangan: 220V/230V
    Jumlah Pelacak Mpp : 2
    Sertifikat: CE/TUV/VDE
    Wektu Lead: 7 DAYS
    Pembayaran: T/T
    Garansi: 5/10 TAHUN

  • Growatt 4000-6000W Ing kothak Grid Tie Solar Inverter

    Growatt 4000-6000W Ing kothak Grid Tie Solar Inverter

    Item NO.: Growatt 4000-6000UE
    Daya: 4000W-6000W
    Tegangan: 220V/230V
    Jumlah Pelacak Mpp : 2
    Sertifikat: CE/TUV/VDE
    Wektu Lead: 7 DAYS
    Pembayaran: T/T
    Garansi: 5/10 TAHUN

  • Growatt 30000W-40000W Ing kothak Grid Tie Solar Inverter

    Growatt 30000W-40000W Ing kothak Grid Tie Solar Inverter

    Item NO.: Growatt 30000-40000T
    Daya: 30000W-40000W
    Tegangan: 230V/400V
    Jumlah Pelacak Mpp : 2
    Sertifikat: CE/TUV/VDE
    Wektu Lead: 7 DAYS
    Pembayaran: T/T
    Garansi: 5/10 TAHUN

  • Alicosolar 3kva 5kva 8kva Solar Inverter On Grid Single Phase Solar Inverter Dengan Mppt

    Alicosolar 3kva 5kva 8kva Solar Inverter On Grid Single Phase Solar Inverter Dengan Mppt

    Daya: 3KW/4KW/5KW/6KW
    Tegangan: 100 ~ 600V
    Ukuran: 360 × 420 × 125 mm
    Sertifikat : EN62109-1, EN62109-2 NB/T32004, AS3100, AS4777, EN 61000-6-2, EN 61000-6-3 , IEC 62116:2014 ,IEC 61727:2004 ,IEC 61727:20064
    Wektu Lead: 7 DAYS
    Pembayaran: T/T, PAYAPL, WESTERN UNION, L/C
    Garansi: 5/10 TAHUN

  • Alicosolar On Grid Inverter 50KW 60KW 80KW 100KW Solar Grid Tie Home 380V 400V Tiga Fase 50Hz

    Alicosolar On Grid Inverter 50KW 60KW 80KW 100KW Solar Grid Tie Home 380V 400V Tiga Fase 50Hz

    Daya: 50KW/60KW/70KW/80KW
    Tegangan: 300Vdc ~ 1000Vdc
    Ukuran: 600 × 860 × 294 mm
    Sertifikat: EN62109-1, EN62109-2, NB/T32004, AS4777.2, EN 61000-6-2, EN 61000-6-4, DIN VDE0126, UTE C15-712-1, VFR2014, ERDF1NOEI
    Wektu Lead: 7 DAYS
    Pembayaran: T/T, PAYAPL, WESTERN UNION, L/C
    Garansi: 5/10 TAHUN

  • Alicosolar 5kw On-grid-solar-system kanggo sistem tenaga surya ngarep sing paling cocok/DIY

    Alicosolar 5kw On-grid-solar-system kanggo sistem tenaga surya ngarep sing paling cocok/DIY

    1. Simpen dhuwit liyane karo net metering

    Panel surya asring ngasilake listrik luwih akeh tinimbang sing bisa digunakake.
    Kanthi net metering, sing duwe omah bisa nyelehake keluwihan listrik iki menyang jaringan sarana.

    Tinimbang nyimpen dhewe karo baterei

    2. Kothak sarana minangka baterei virtual
    Kothak daya listrik ing pirang-pirang cara uga baterei

    Tanpa mbutuhake pangopènan utawa panggantos, lan kanthi tingkat efisiensi sing luwih apik.

    Ing tembung liyane, luwih akeh listrik dadi sampah karo sistem baterei konvensional

  • Off grid sistem tata surya hibrida

    Off grid sistem tata surya hibrida

    Kothak daya listrik ing pirang-pirang cara uga baterei

    Tanpa mbutuhake pangopènan utawa panggantos, lan kanthi tingkat efisiensi sing luwih apik.

    Ing tembung liyane, luwih akeh listrik dadi sampah karo sistem baterei konvensional

12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2