Panel Surya

  • Panel Surya Mono Bifacial 575W 580W 585W 590W 595W

    Panel Surya Mono Bifacial 575W 580W 585W 590W 595W

    Rega Panel Surya 670 Watt kira-kira 0,25-0,35 per watt.
    Daya ultra-dhuwur ketemu efisiensi 21.6%.

    Ekosistem 210 modul wis dibentuk, lan 210 modul kompatibel karo inverter lan pelacak arus utama.Solusi inverter ditrapake kanggo kabeh skenario proyek listrik omah, komersial lan industri, lan skala sarana sing dipasang nganggo modul 210.Kajaba iku, dibandhingake karo rata-rata industri saiki, modul 210mm wis nambah 35W-90W ing daya lan nyimpen ing BOS ing $0,5-1,6 sen saben watt, contributing kanggo Nilai luwih kanggo pelanggan.
    Modul kasebut wis ngliwati enem tes loading mekanik sing verifikasi kanthi kemampuan beban mekanik sing apik lan linuwih.Ing tes sing ketat sing nyonto kahanan cuaca sing ekstrem kayata angin ekstrem, badai salju, kadhemen lan udan es, modul 670W wis nindakake luwih saka standar IEC.
    Instalasi modul uga duwe pengaruh sing signifikan marang stabilitas sistem PV.Mula, nggunakake instalasi tetep campuran ing kahanan cuaca sing ekstrem njamin keamanan lan linuwih sistem PV lan ngasilake tenaga ing siklus urip lengkap.
    modul generasi anyar (182, 210) wis ditampilake kauntungan luwih ing Nilai sistem dibandhingake sadurunge 166 generasi.

    Desain inovatif saka voltase kurang lan daya senar dhuwur mbisakake 210 modul duwe kauntungan luwih ing CAPEX lan LCOE dibandhingake karo 182 seri ing loro miring tetep lan aplikasi tracker.
    Dibandhingake karo modul M10 585W, modul 600W lan 670W kinerja banget karo tabungan ing CAPEX ing 1,5-2 € / Wp lan 3 - 4,5% ing LCOE.Dibandhingake karo M6 455W, tabungan ing LCOE 7,4%.210 modul sing diwakili dening Alicosolar 670W, 605W 550W lan 480W menehi nilai luwih kanggo pelanggan.

  • Panel Surya Mono Sel tipe-N 12BB 480W 485W 490W 495W 500W 505W

    Panel Surya Mono Sel tipe-N 12BB 480W 485W 490W 495W 500W 505W

    Rega Panel Surya 670 Watt kira-kira 0,25-0,35 per watt.
    Daya ultra-dhuwur ketemu efisiensi 21.6%.

    Ekosistem 210 modul wis dibentuk, lan 210 modul kompatibel karo inverter lan pelacak arus utama.Solusi inverter ditrapake kanggo kabeh skenario proyek listrik omah, komersial lan industri, lan skala sarana sing dipasang nganggo modul 210.Kajaba iku, dibandhingake karo rata-rata industri saiki, modul 210mm wis nambah 35W-90W ing daya lan nyimpen ing BOS ing $0,5-1,6 sen saben watt, contributing kanggo Nilai luwih kanggo pelanggan.
    Modul kasebut wis ngliwati enem tes loading mekanik sing verifikasi kanthi kemampuan beban mekanik sing apik lan linuwih.Ing tes sing ketat sing nyonto kahanan cuaca sing ekstrem kayata angin ekstrem, badai salju, kadhemen lan udan es, modul 670W wis nindakake luwih saka standar IEC.
    Instalasi modul uga duwe pengaruh sing signifikan marang stabilitas sistem PV.Mula, nggunakake instalasi tetep campuran ing kahanan cuaca sing ekstrem njamin keamanan lan linuwih sistem PV lan ngasilake tenaga ing siklus urip lengkap.
    modul generasi anyar (182, 210) wis ditampilake kauntungan luwih ing Nilai sistem dibandhingake sadurunge 166 generasi.

    Desain inovatif saka voltase kurang lan daya senar dhuwur mbisakake 210 modul duwe kauntungan luwih ing CAPEX lan LCOE dibandhingake karo 182 seri ing loro miring tetep lan aplikasi tracker.
    Dibandhingake karo modul M10 585W, modul 600W lan 670W kinerja banget karo tabungan ing CAPEX ing 1,5-2 € / Wp lan 3 - 4,5% ing LCOE.Dibandhingake karo M6 455W, tabungan ing LCOE 7,4%.210 modul sing diwakili dening Alicosolar 670W, 605W 550W lan 480W menehi nilai luwih kanggo pelanggan.

  • Panel Surya Mono Sel tipe-N 12BB 585W 590W 595W 600W 605W

    Panel Surya Mono Sel tipe-N 12BB 585W 590W 595W 600W 605W

    Rega Panel Surya 670 Watt kira-kira 0,25-0,35 per watt.
    Daya ultra-dhuwur ketemu efisiensi 21.6%.

    Ekosistem 210 modul wis dibentuk, lan 210 modul kompatibel karo inverter lan pelacak arus utama.Solusi inverter ditrapake kanggo kabeh skenario proyek listrik omah, komersial lan industri, lan skala sarana sing dipasang nganggo modul 210.Kajaba iku, dibandhingake karo rata-rata industri saiki, modul 210mm wis nambah 35W-90W ing daya lan nyimpen ing BOS ing $0,5-1,6 sen saben watt, contributing kanggo Nilai luwih kanggo pelanggan.
    Modul kasebut wis ngliwati enem tes loading mekanik sing verifikasi kanthi kemampuan beban mekanik sing apik lan linuwih.Ing tes sing ketat sing nyonto kahanan cuaca sing ekstrem kayata angin ekstrem, badai salju, kadhemen lan udan es, modul 670W wis nindakake luwih saka standar IEC.
    Instalasi modul uga duwe pengaruh sing signifikan marang stabilitas sistem PV.Mula, nggunakake instalasi tetep campuran ing kahanan cuaca sing ekstrem njamin keamanan lan linuwih sistem PV lan ngasilake tenaga ing siklus urip lengkap.
    modul generasi anyar (182, 210) wis ditampilake kauntungan luwih ing Nilai sistem dibandhingake sadurunge 166 generasi.

    Desain inovatif saka voltase kurang lan daya senar dhuwur mbisakake 210 modul duwe kauntungan luwih ing CAPEX lan LCOE dibandhingake karo 182 seri ing loro miring tetep lan aplikasi tracker.
    Dibandhingake karo modul M10 585W, modul 600W lan 670W kinerja banget karo tabungan ing CAPEX ing 1,5-2 € / Wp lan 3 - 4,5% ing LCOE.Dibandhingake karo M6 455W, tabungan ing LCOE 7,4%.210 modul sing diwakili dening Alicosolar 670W, 605W 550W lan 480W menehi nilai luwih kanggo pelanggan.

  • Panel Modul Surya Mono Sel tipe-N 12BB 645W 650W 655W 660W 665W 670W

    Panel Modul Surya Mono Sel tipe-N 12BB 645W 650W 655W 660W 665W 670W

    Rega Panel Surya 670 Watt kira-kira 0,25-0,35 per watt.
    Daya ultra-dhuwur ketemu efisiensi 21.6%.

    Ekosistem 210 modul wis dibentuk, lan 210 modul kompatibel karo inverter lan pelacak arus utama.Solusi inverter ditrapake kanggo kabeh skenario proyek listrik omah, komersial lan industri, lan skala sarana sing dipasang nganggo modul 210.Kajaba iku, dibandhingake karo rata-rata industri saiki, modul 210mm wis nambah 35W-90W ing daya lan nyimpen ing BOS ing $0,5-1,6 sen saben watt, contributing kanggo Nilai luwih kanggo pelanggan.
    Modul kasebut wis ngliwati enem tes loading mekanik sing verifikasi kanthi kemampuan beban mekanik sing apik lan linuwih.Ing tes sing ketat sing nyonto kahanan cuaca sing ekstrem kayata angin ekstrem, badai salju, kadhemen lan udan es, modul 670W wis nindakake luwih saka standar IEC.
    Instalasi modul uga duwe pengaruh sing signifikan marang stabilitas sistem PV.Mula, nggunakake instalasi tetep campuran ing kahanan cuaca sing ekstrem njamin keamanan lan linuwih sistem PV lan ngasilake tenaga ing siklus urip lengkap.
    modul generasi anyar (182, 210) wis ditampilake kauntungan luwih ing Nilai sistem dibandhingake sadurunge 166 generasi.

    Desain inovatif saka voltase kurang lan daya senar dhuwur mbisakake 210 modul duwe kauntungan luwih ing CAPEX lan LCOE dibandhingake karo 182 seri ing loro miring tetep lan aplikasi tracker.
    Dibandhingake karo modul M10 585W, modul 600W lan 670W kinerja banget karo tabungan ing CAPEX ing 1,5-2 € / Wp lan 3 - 4,5% ing LCOE.Dibandhingake karo M6 455W, tabungan ing LCOE 7,4%.210 modul sing diwakili dening Alicosolar 670W, 605W 550W lan 480W menehi nilai luwih kanggo pelanggan.

  • DUAL Kaca mono panel surya Sel tipe-N 530W 535W 540W 545W 550W

    DUAL Kaca mono panel surya Sel tipe-N 530W 535W 540W 545W 550W

    Rega Panel Surya 670 Watt kira-kira 0,25-0,35 per watt.
    Daya ultra-dhuwur ketemu efisiensi 21.6%.

    Ekosistem 210 modul wis dibentuk, lan 210 modul kompatibel karo inverter lan pelacak arus utama.Solusi inverter ditrapake kanggo kabeh skenario proyek listrik omah, komersial lan industri, lan skala sarana sing dipasang nganggo modul 210.Kajaba iku, dibandhingake karo rata-rata industri saiki, modul 210mm wis nambah 35W-90W ing daya lan nyimpen ing BOS ing $0,5-1,6 sen saben watt, contributing kanggo Nilai luwih kanggo pelanggan.
    Modul kasebut wis ngliwati enem tes loading mekanik sing verifikasi kanthi kemampuan beban mekanik sing apik lan linuwih.Ing tes sing ketat sing nyonto kahanan cuaca sing ekstrem kayata angin ekstrem, badai salju, kadhemen lan udan es, modul 670W wis nindakake luwih saka standar IEC.
    Instalasi modul uga duwe pengaruh sing signifikan marang stabilitas sistem PV.Mula, nggunakake instalasi tetep campuran ing kahanan cuaca sing ekstrem njamin keamanan lan linuwih sistem PV lan ngasilake tenaga ing siklus urip lengkap.
    modul generasi anyar (182, 210) wis ditampilake kauntungan luwih ing Nilai sistem dibandhingake sadurunge 166 generasi.

    Desain inovatif saka voltase kurang lan daya senar dhuwur mbisakake 210 modul duwe kauntungan luwih ing CAPEX lan LCOE dibandhingake karo 182 seri ing loro miring tetep lan aplikasi tracker.
    Dibandhingake karo modul M10 585W, modul 600W lan 670W kinerja banget karo tabungan ing CAPEX ing 1,5-2 € / Wp lan 3 - 4,5% ing LCOE.Dibandhingake karo M6 455W, tabungan ing LCOE 7,4%.210 modul sing diwakili dening Alicosolar 670W, 605W 550W lan 480W menehi nilai luwih kanggo pelanggan.

  • DUAL Kaca mono panel surya Sel tipe-N 665W 670W 675W 680W 690W

    DUAL Kaca mono panel surya Sel tipe-N 665W 670W 675W 680W 690W

    Rega Panel Surya 670 Watt kira-kira 0,25-0,35 per watt.
    Daya ultra-dhuwur ketemu efisiensi 21.6%.

    Ekosistem 210 modul wis dibentuk, lan 210 modul kompatibel karo inverter lan pelacak arus utama.Solusi inverter ditrapake kanggo kabeh skenario proyek listrik omah, komersial lan industri, lan skala sarana sing dipasang nganggo modul 210.Kajaba iku, dibandhingake karo rata-rata industri saiki, modul 210mm wis nambah 35W-90W ing daya lan nyimpen ing BOS ing $0,5-1,6 sen saben watt, contributing kanggo Nilai luwih kanggo pelanggan.
    Modul kasebut wis ngliwati enem tes loading mekanik sing verifikasi kanthi kemampuan beban mekanik sing apik lan linuwih.Ing tes sing ketat sing nyonto kahanan cuaca sing ekstrem kayata angin ekstrem, badai salju, kadhemen lan udan es, modul 670W wis nindakake luwih saka standar IEC.
    Instalasi modul uga duwe pengaruh sing signifikan marang stabilitas sistem PV.Mula, nggunakake instalasi tetep campuran ing kahanan cuaca sing ekstrem njamin keamanan lan linuwih sistem PV lan ngasilake tenaga ing siklus urip lengkap.
    modul generasi anyar (182, 210) wis ditampilake kauntungan luwih ing Nilai sistem dibandhingake sadurunge 166 generasi.

    Desain inovatif saka voltase kurang lan daya senar dhuwur mbisakake 210 modul duwe kauntungan luwih ing CAPEX lan LCOE dibandhingake karo 182 seri ing loro miring tetep lan aplikasi tracker.
    Dibandhingake karo modul M10 585W, modul 600W lan 670W kinerja banget karo tabungan ing CAPEX ing 1,5-2 € / Wp lan 3 - 4,5% ing LCOE.Dibandhingake karo M6 455W, tabungan ing LCOE 7,4%.210 modul sing diwakili dening Alicosolar 670W, 605W 550W lan 480W menehi nilai luwih kanggo pelanggan.

  • Panel Surya Mono Sel tipe-N 12BB 535W 540W 545W 550W 555W

    Panel Surya Mono Sel tipe-N 12BB 535W 540W 545W 550W 555W

    Rega Panel Surya 670 Watt kira-kira 0,25-0,35 per watt.
    Daya ultra-dhuwur ketemu efisiensi 21.6%.

    Ekosistem 210 modul wis dibentuk, lan 210 modul kompatibel karo inverter lan pelacak arus utama.Solusi inverter ditrapake kanggo kabeh skenario proyek listrik omah, komersial lan industri, lan skala sarana sing dipasang nganggo modul 210.Kajaba iku, dibandhingake karo rata-rata industri saiki, modul 210mm wis nambah 35W-90W ing daya lan nyimpen ing BOS ing $0,5-1,6 sen saben watt, contributing kanggo Nilai luwih kanggo pelanggan.
    Modul kasebut wis ngliwati enem tes loading mekanik sing verifikasi kanthi kemampuan beban mekanik sing apik lan linuwih.Ing tes sing ketat sing nyonto kahanan cuaca sing ekstrem kayata angin ekstrem, badai salju, kadhemen lan udan es, modul 670W wis nindakake luwih saka standar IEC.
    Instalasi modul uga duwe pengaruh sing signifikan marang stabilitas sistem PV.Mula, nggunakake instalasi tetep campuran ing kahanan cuaca sing ekstrem njamin keamanan lan linuwih sistem PV lan ngasilake tenaga ing siklus urip lengkap.
    modul generasi anyar (182, 210) wis ditampilake kauntungan luwih ing Nilai sistem dibandhingake sadurunge 166 generasi.

    Desain inovatif saka voltase kurang lan daya senar dhuwur mbisakake 210 modul duwe kauntungan luwih ing CAPEX lan LCOE dibandhingake karo 182 seri ing loro miring tetep lan aplikasi tracker.
    Dibandhingake karo modul M10 585W, modul 600W lan 670W kinerja banget karo tabungan ing CAPEX ing 1,5-2 € / Wp lan 3 - 4,5% ing LCOE.Dibandhingake karo M6 455W, tabungan ing LCOE 7,4%.210 modul sing diwakili dening Alicosolar 670W, 605W 550W lan 480W menehi nilai luwih kanggo pelanggan.

  • DUAL Kaca mono panel surya Sel tipe-N 525W 530W 535W 540W

    DUAL Kaca mono panel surya Sel tipe-N 525W 530W 535W 540W

    Rega Panel Surya 670 Watt kira-kira 0,25-0,35 per watt.
    Daya ultra-dhuwur ketemu efisiensi 21.6%.

    Ekosistem 210 modul wis dibentuk, lan 210 modul kompatibel karo inverter lan pelacak arus utama.Solusi inverter ditrapake kanggo kabeh skenario proyek listrik omah, komersial lan industri, lan skala sarana sing dipasang nganggo modul 210.Kajaba iku, dibandhingake karo rata-rata industri saiki, modul 210mm wis nambah 35W-90W ing daya lan nyimpen ing BOS ing $0,5-1,6 sen saben watt, contributing kanggo Nilai luwih kanggo pelanggan.
    Modul kasebut wis ngliwati enem tes loading mekanik sing verifikasi kanthi kemampuan beban mekanik sing apik lan linuwih.Ing tes sing ketat sing nyonto kahanan cuaca sing ekstrem kayata angin ekstrem, badai salju, kadhemen lan udan es, modul 670W wis nindakake luwih saka standar IEC.
    Instalasi modul uga duwe pengaruh sing signifikan marang stabilitas sistem PV.Mula, nggunakake instalasi tetep campuran ing kahanan cuaca sing ekstrem njamin keamanan lan linuwih sistem PV lan ngasilake tenaga ing siklus urip lengkap.
    modul generasi anyar (182, 210) wis ditampilake kauntungan luwih ing Nilai sistem dibandhingake sadurunge 166 generasi.

    Desain inovatif saka voltase kurang lan daya senar dhuwur mbisakake 210 modul duwe kauntungan luwih ing CAPEX lan LCOE dibandhingake karo 182 seri ing loro miring tetep lan aplikasi tracker.
    Dibandhingake karo modul M10 585W, modul 600W lan 670W kinerja banget karo tabungan ing CAPEX ing 1,5-2 € / Wp lan 3 - 4,5% ing LCOE.Dibandhingake karo M6 455W, tabungan ing LCOE 7,4%.210 modul sing diwakili dening Alicosolar 670W, 605W 550W lan 480W menehi nilai luwih kanggo pelanggan.

  • Panel Surya Mono Bifacial 350W 355W 360W 365W 370W 375W 380W

    Panel Surya Mono Bifacial 350W 355W 360W 365W 370W 375W 380W

    Rega Panel Surya 670 Watt kira-kira 0,25-0,35 per watt.
    Daya ultra-dhuwur ketemu efisiensi 21.6%.

    Ekosistem 210 modul wis dibentuk, lan 210 modul kompatibel karo inverter lan pelacak arus utama.Solusi inverter ditrapake kanggo kabeh skenario proyek listrik omah, komersial lan industri, lan skala sarana sing dipasang nganggo modul 210.Kajaba iku, dibandhingake karo rata-rata industri saiki, modul 210mm wis nambah 35W-90W ing daya lan nyimpen ing BOS ing $0,5-1,6 sen saben watt, contributing kanggo Nilai luwih kanggo pelanggan.
    Modul kasebut wis ngliwati enem tes loading mekanik sing verifikasi kanthi kemampuan beban mekanik sing apik lan linuwih.Ing tes sing ketat sing nyonto kahanan cuaca sing ekstrem kayata angin ekstrem, badai salju, kadhemen lan udan es, modul 670W wis nindakake luwih saka standar IEC.
    Instalasi modul uga duwe pengaruh sing signifikan marang stabilitas sistem PV.Mula, nggunakake instalasi tetep campuran ing kahanan cuaca sing ekstrem njamin keamanan lan linuwih sistem PV lan ngasilake tenaga ing siklus urip lengkap.
    modul generasi anyar (182, 210) wis ditampilake kauntungan luwih ing Nilai sistem dibandhingake sadurunge 166 generasi.

    Desain inovatif saka voltase kurang lan daya senar dhuwur mbisakake 210 modul duwe kauntungan luwih ing CAPEX lan LCOE dibandhingake karo 182 seri ing loro miring tetep lan aplikasi tracker.
    Dibandhingake karo modul M10 585W, modul 600W lan 670W kinerja banget karo tabungan ing CAPEX ing 1,5-2 € / Wp lan 3 - 4,5% ing LCOE.Dibandhingake karo M6 455W, tabungan ing LCOE 7,4%.210 modul sing diwakili dening Alicosolar 670W, 605W 550W lan 480W menehi nilai luwih kanggo pelanggan.

  • DUAL Kaca mono panel surya Sel tipe-N 580W 585W 590W 595W 600W

    DUAL Kaca mono panel surya Sel tipe-N 580W 585W 590W 595W 600W

    Rega Panel Surya 670 Watt kira-kira 0,25-0,35 per watt.
    Daya ultra-dhuwur ketemu efisiensi 21.6%.

    Ekosistem 210 modul wis dibentuk, lan 210 modul kompatibel karo inverter lan pelacak arus utama.Solusi inverter ditrapake kanggo kabeh skenario proyek listrik omah, komersial lan industri, lan skala sarana sing dipasang nganggo modul 210.Kajaba iku, dibandhingake karo rata-rata industri saiki, modul 210mm wis nambah 35W-90W ing daya lan nyimpen ing BOS ing $0,5-1,6 sen saben watt, contributing kanggo Nilai luwih kanggo pelanggan.
    Modul kasebut wis ngliwati enem tes loading mekanik sing verifikasi kanthi kemampuan beban mekanik sing apik lan linuwih.Ing tes sing ketat sing nyonto kahanan cuaca sing ekstrem kayata angin ekstrem, badai salju, kadhemen lan udan es, modul 670W wis nindakake luwih saka standar IEC.
    Instalasi modul uga duwe pengaruh sing signifikan marang stabilitas sistem PV.Mula, nggunakake instalasi tetep campuran ing kahanan cuaca sing ekstrem njamin keamanan lan linuwih sistem PV lan ngasilake tenaga ing siklus urip lengkap.
    modul generasi anyar (182, 210) wis ditampilake kauntungan luwih ing Nilai sistem dibandhingake sadurunge 166 generasi.

    Desain inovatif saka voltase kurang lan daya senar dhuwur mbisakake 210 modul duwe kauntungan luwih ing CAPEX lan LCOE dibandhingake karo 182 seri ing loro miring tetep lan aplikasi tracker.
    Dibandhingake karo modul M10 585W, modul 600W lan 670W kinerja banget karo tabungan ing CAPEX ing 1,5-2 € / Wp lan 3 - 4,5% ing LCOE.Dibandhingake karo M6 455W, tabungan ing LCOE 7,4%.210 modul sing diwakili dening Alicosolar 670W, 605W 550W lan 480W menehi nilai luwih kanggo pelanggan.

  • M6 Mono Setengah Sel Modul ASM6-144-166 435~455W

    M6 Mono Setengah Sel Modul ASM6-144-166 435~455W

    Rega Panel Surya 670 Watt kira-kira 0,25-0,35 per watt.
    Daya ultra-dhuwur ketemu efisiensi 21.6%.

    Ekosistem 210 modul wis dibentuk, lan 210 modul kompatibel karo inverter lan pelacak arus utama.Solusi inverter ditrapake kanggo kabeh skenario proyek listrik omah, komersial lan industri, lan skala sarana sing dipasang nganggo modul 210.Kajaba iku, dibandhingake karo rata-rata industri saiki, modul 210mm wis nambah 35W-90W ing daya lan nyimpen ing BOS ing $0,5-1,6 sen saben watt, contributing kanggo Nilai luwih kanggo pelanggan.
    Modul kasebut wis ngliwati enem tes loading mekanik sing verifikasi kanthi kemampuan beban mekanik sing apik lan linuwih.Ing tes sing ketat sing nyonto kahanan cuaca sing ekstrem kayata angin ekstrem, badai salju, kadhemen lan udan es, modul 670W wis nindakake luwih saka standar IEC.
    Instalasi modul uga duwe pengaruh sing signifikan marang stabilitas sistem PV.Mula, nggunakake instalasi tetep campuran ing kahanan cuaca sing ekstrem njamin keamanan lan linuwih sistem PV lan ngasilake tenaga ing siklus urip lengkap.
    modul generasi anyar (182, 210) wis ditampilake kauntungan luwih ing Nilai sistem dibandhingake sadurunge 166 generasi.

    Desain inovatif saka voltase kurang lan daya senar dhuwur mbisakake 210 modul duwe kauntungan luwih ing CAPEX lan LCOE dibandhingake karo 182 seri ing loro miring tetep lan aplikasi tracker.
    Dibandhingake karo modul M10 585W, modul 600W lan 670W kinerja banget karo tabungan ing CAPEX ing 1,5-2 € / Wp lan 3 - 4,5% ing LCOE.Dibandhingake karo M6 455W, tabungan ing LCOE 7,4%.210 modul sing diwakili dening Alicosolar 670W, 605W 550W lan 480W menehi nilai luwih kanggo pelanggan.

  • Panel Surya Mono Bifacial 475W 480W 485W 490W 495W

    Panel Surya Mono Bifacial 475W 480W 485W 490W 495W

    Rega Panel Surya 670 Watt kira-kira 0,25-0,35 per watt.
    Daya ultra-dhuwur ketemu efisiensi 21.6%.

    Ekosistem 210 modul wis dibentuk, lan 210 modul kompatibel karo inverter lan pelacak arus utama.Solusi inverter ditrapake kanggo kabeh skenario proyek listrik omah, komersial lan industri, lan skala sarana sing dipasang nganggo modul 210.Kajaba iku, dibandhingake karo rata-rata industri saiki, modul 210mm wis nambah 35W-90W ing daya lan nyimpen ing BOS ing $0,5-1,6 sen saben watt, contributing kanggo Nilai luwih kanggo pelanggan.
    Modul kasebut wis ngliwati enem tes loading mekanik sing verifikasi kanthi kemampuan beban mekanik sing apik lan linuwih.Ing tes sing ketat sing nyonto kahanan cuaca sing ekstrem kayata angin ekstrem, badai salju, kadhemen lan udan es, modul 670W wis nindakake luwih saka standar IEC.
    Instalasi modul uga duwe pengaruh sing signifikan marang stabilitas sistem PV.Mula, nggunakake instalasi tetep campuran ing kahanan cuaca sing ekstrem njamin keamanan lan linuwih sistem PV lan ngasilake tenaga ing siklus urip lengkap.
    modul generasi anyar (182, 210) wis ditampilake kauntungan luwih ing Nilai sistem dibandhingake sadurunge 166 generasi.

    Desain inovatif saka voltase kurang lan daya senar dhuwur mbisakake 210 modul duwe kauntungan luwih ing CAPEX lan LCOE dibandhingake karo 182 seri ing loro miring tetep lan aplikasi tracker.
    Dibandhingake karo modul M10 585W, modul 600W lan 670W kinerja banget karo tabungan ing CAPEX ing 1,5-2 € / Wp lan 3 - 4,5% ing LCOE.Dibandhingake karo M6 455W, tabungan ing LCOE 7,4%.210 modul sing diwakili dening Alicosolar 670W, 605W 550W lan 480W menehi nilai luwih kanggo pelanggan.

123Sabanjure >>> Kaca 1 / 3