Sistem panyimpenan baterei

  • 48V 51.2V 50AH 100AH ​​200AH POWER BOX Lithium LI-ION BATERAI LiFePO4 Baterei

    48V 51.2V 50AH 100AH ​​200AH POWER BOX Lithium LI-ION BATERAI LiFePO4 Baterei

    baterei li-ion kapasitas dhuwur LFP

    Dhukungan on/off-grid

    Desain Modular: Fleksibel expandability, plug and play, nyuda biaya operasi lan pangopènan

    BMS sing dikembangake dhewe, proteksi kompleks, aman lan dipercaya

    Umur dawa: kanthi 6000 siklus

    Skenario sing ditrapake:

    Baterei panyimpenan energi rumah tangga, aplikasi Micro-grid, Daya serep,

    Proteksi outage, Power peak load shifting lan puncak-lembah arbitrase etc.

  • 51.2V RACK dipasang LI-ION BATTERY LiFePO4 Baterei

    51.2V RACK dipasang LI-ION BATTERY LiFePO4 Baterei

    51.2V 50/80/100/150Ah

    RACK dipasang LI-ION BATERAI

    KESELAMATAN

    Sel Prismatik LiFePO4, siklus urip luwih dawa lan luwih aman.

    Sistem tegangan rendah, safety kanggo aplikasi.

    Sertifikasi IEC62619, UL1642, UN38.3 kanggo sel.

    Sertifikasi UN38.3 kanggo sistem.

    DESIGN

    Desain rak standar 19".

    Instalasi fleksibel lan gampang.

    -20 ~ + 55 ° C kisaran suhu.

    Pangopènan gratis.

    SKALABILITAS

    Dhukungan paralel kanggo luwih akeh energi.

    Aksesoris opsional kanggo tampilan LCD, MCB, GPS Anti-maling.

    SISTEM MANAJEMEN BATERAI

    Perlindhungan independen kanggo ngisi lan ngeculake.

    SOC, tampilan SOH lan piranti lunak PC kanggo operasi rinci.

    OVP, LVP, OCP, OTP, proteksi LTP.

    RS232, RS485, BISA port komunikasi.

  • 48V RACK dipasang LI-ION BATTERY LiFePO4 Baterei

    48V RACK dipasang LI-ION BATTERY LiFePO4 Baterei

    KESELAMATAN

    Sel Prismatik LiFePO4, siklus urip luwih dawa lan luwih aman.

    Sistem tegangan rendah, safety kanggo aplikasi.

    Sertifikasi IEC62619, UL1642, UN38.3 kanggo sel.

    Sertifikasi UN38.3 kanggo sistem.

    DESIGN

    Desain rak standar 19".

    Instalasi fleksibel lan gampang.

    -20 ~ + 55 ° C kisaran suhu.

    Pangopènan gratis.

    SKALABILITAS

    Dhukungan paralel kanggo luwih akeh energi.

    Aksesoris opsional kanggo tampilan LCD, MCB, GPS Anti-maling.

    SISTEM MANAJEMEN BATERAI

    Perlindhungan independen kanggo ngisi lan ngeculake.

    SOC, tampilan SOH lan piranti lunak PC kanggo operasi rinci.

    OVP, LVP, OCP, OTP, proteksi LTP.

    RS232, RS485, BISA port komunikasi.

  • 51.2V POWER BOX Baterei Lithium LI-ION Baterei LiFePO4

    51.2V POWER BOX Baterei Lithium LI-ION Baterei LiFePO4

    baterei li-ion kapasitas dhuwur LFP

    Dhukungan on/off-grid

    Desain Modular: Fleksibel expandability, plug and play, nyuda biaya operasi lan pangopènan

    BMS sing dikembangake dhewe, proteksi kompleks, aman lan dipercaya

    Umur dawa: kanthi 6000 siklus

    Skenario sing ditrapake:

    Baterei panyimpenan energi rumah tangga, aplikasi Micro-grid, Daya serep,

    Proteksi outage, Power peak load shifting lan puncak-lembah arbitrase etc.

  • 25.6V Li-ion Lithium Iron Phosphate Baterei LiFePO4

    25.6V Li-ion Lithium Iron Phosphate Baterei LiFePO4

    KESELAMATAN

    • Sel Prismatik LiFePO4, konsistensi dhuwur, umur siklus dawa lan luwih aman.
    • UN38.3, Sertifikasi CE kanggo sistem.
    • Siklus urip luwih saka 3000 kaping @80%DOD.

    DESIGN

    • wadhah ABS, ngganti baterei VRLA sampurna.
    • Kinerja pangisian daya cepet.
    • -20 ~ + 55 ° C kisaran suhu.
    • Pangopènan gratis.

    SISTEM MANAJEMEN BATERAI

    • BMS hardware terpadu ing njero.
    • Perlindhungan independen kanggo ngisi lan ngeculake.
    • Swara voltase, kurang voltase, liwat suhu lan short circuit pangayoman.
  • 12V 12.8V 50A 100A 200A 300A Baterai Lithium Iron Fosfat Baterai LiFePO4

    12V 12.8V 50A 100A 200A 300A Baterai Lithium Iron Fosfat Baterai LiFePO4

    Baterei Bluetooth Li-ion 12.8V

    KESELAMATAN

    • Sel Prismatik LiFePO4, konsistensi dhuwur, umur siklus dawa lan luwih aman.
    • UN38.3, Sertifikasi CE kanggo sistem.
    • Siklus urip luwih saka 3000 kaping @80%DOD.

    DESIGN

    • wadhah ABS, ngganti baterei VRLA sampurna.
    • Kinerja pangisian daya cepet.
    • -20 ~ + 55 ° C kisaran suhu.
    • Pangopènan gratis.

    SISTEM MANAJEMEN BATERAI

    • BMS hardware terpadu ing njero.
    • Perlindhungan independen kanggo ngisi lan ngeculake.
    • Swara voltase, kurang voltase, liwat saiki, liwat suhu, kurang suhu lan short circuit pangayoman.
    • Komunikasi Bluetooth, APP kanggo Android lan iPhone.

    Baterei Li-ion 12.8V

    KESELAMATAN

    • Sel LiFePO4, konsistensi dhuwur, umur siklus dawa lan luwih aman.
    • UN38.3, Sertifikasi CE kanggo sistem.

    DESIGN

    • wadhah ABS, ngganti baterei VRLA sampurna.
    • Kinerja pangisian daya cepet.
    • -20 ~ + 55 ° C kisaran suhu.
    • Pangopènan gratis.

    SISTEM MANAJEMEN BATERAI

    • BMS hardware terpadu ing njero.
    • Perlindhungan independen kanggo ngisi lan ngeculake.
    • Swara voltase, kurang voltase, liwat suhu lan short circuit pangayoman.
  • Baterei GEL VRLA Deep Cycle

    Baterei GEL VRLA Deep Cycle

    Kelas tegangan: 2V/6V/12V

    Range Kapasitas: 26Ah ~ 3000Ah

    Dirancang kanggo aplikasi pangisian daya lan discharge siklik sing kerep ing lingkungan sing ekstrem.

    Cocog kanggo energi surya & angin, UPS, sistem telekomunikasi, sistem tenaga listrik, sistem kontrol, mobil golf, lsp.

  • Baterei Lead Solid-state OPzV

    Baterei Lead Solid-state OPzV

    1.Baterei Lead Solid-state OPzV

    Kelas tegangan:12V/2V

    Range Kapasitas:60Ah~3000Ah

    Nano gas-phase silika solid-state elektrolit;

    Piring positif tubular saka tekanan tinggi die-casting, kothak sing luwih padhet lan luwih tahan karat;

    Teknologi internalisasi ngisi gel siji-wektu ndadekake konsistensi produk luwih apik;

    macem-macem aplikasi saka suhu sekitar, kinerja suhu dhuwur lan kurang stabil;

    Kinerja sing apik banget saka siklus discharge jero, lan umur desain sing dawa banget.

  • 5KWH 6.1KWH 10.2KWH 14.3KWH Sistem Panyimpenan Energi Tegangan Rendah kanggo Instalasi Gampang Ngarep

    5KWH 6.1KWH 10.2KWH 14.3KWH Sistem Panyimpenan Energi Tegangan Rendah kanggo Instalasi Gampang Ngarep

    Pilihan kemampuan fleksibel saka 6.1kWh / 10.2kWh / 14.3kWh

    Keamanan banget saka baterei LiFePO4 gratis kobalt

    Umur luar biasa, garansi 10 taun

    Instalasi gampang kanthi desain modular lan ditumpuk

  • Baterai Tegangan Tinggi 5kwh 10kwh Sistem Panyimpenan kanthi Konsep Desain Modular, Instalasi Gampang

    Baterai Tegangan Tinggi 5kwh 10kwh Sistem Panyimpenan kanthi Konsep Desain Modular, Instalasi Gampang

    Pilihan kemampuan fleksibel saka 5.12k nganti 25.6kWh

    Keamanan banget saka baterei LiFePO4 gratis kobalt

    Instalasi gampang kanthi desain modular lan ditumpuk

    Umur luar biasa, garansi 10 taun

  • Baterei solid state OPzV ALL IN ONE BATERAI SISTEM PENYIMPANAN ENERGI

    Baterei solid state OPzV ALL IN ONE BATERAI SISTEM PENYIMPANAN ENERGI

    Stasiun Panyimpenan Energi Baterei

    Produk Kustomisasi

    Baterei solid state OPzV bisa digunakake kanthi akeh ing panyimpenan energi ing sisih pangguna, cukur puncak lan modulasi frekuensi ing sisih pembangkit listrik lan sisih kothak daya.Baterei aman, dipercaya, ramah lingkungan lan ora nyebabake polusi sekunder.Baterei lawas bisa didaur ulang.Rega bahan baku stabil, biaya investasi awal kurang lan pengembalian investasi dhuwur.Baterei OPzV duwe umur luwih dawa, kanthi kasus panggunaan sing sukses nganti puluhan taun.

  • Lithium ALL IN ONE SISTEM ENERGI BATTERY STORAGE

    Lithium ALL IN ONE SISTEM ENERGI BATTERY STORAGE

    Gunakake baterei panyimpenan kelas kapisan lan PCS, produk kasebut digunakake ing macem-macem skenario kayata energi industri lan komersial.storasi,

    kompatibel karo arsitektur sistem sing beda kayata grid-connected lan off-grid, lan cocog karo EMS mainstream industri kanggo mbantu pangguna industri lan komersial ngerteni efisiensi.

    manajemen lan optimasi biaya daya, lan nambah tingkat pemanfaatan aset distribusi daya

    Tambah revenue: Ngatasi masalah ninggalake keluwihan angin & tenaga surya

    Peak load shifting, kontrol charing lan discharging proses miturut nilai pesawat lan nambah efektifitas saka konsumsi energi

    Ngurangi daya beban maksimum: nyuda investasi ing trafo anyar lan peralatan distribusi lan biaya listrik dhasar

    Power peak load shifting lan puncak-lembah arbitrase

    Ngurangi biaya ekspansi kapasitas: ngatasi masalah kakehan trafo, ngganti rencana ekspansi kapasitas trafo, mbangun jaringan mikro, nambah linuwih sumber daya, lan nyuda biaya listrik.

    Gamelan kurva beban kanggo nyuda pengaruh fluktuasi beban ing jaringan listrik

12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2