Batere surya

  • Solar battery

    Batere surya

    • Piring positif - Kothak paduan bumi langka paten kandel kanthi tempel khusus kanggo resistensi korosi

    • Plat negatif - Kothak Pb-Ca seimbang kanggo efisiensi rekombinasi sing luwih apik

    • Separator - Sepisanan AGM pamisah kanggo desain sel tekanan tinggi

    • Elektrolit - Lebur asam sulfat kemurnian sing dhuwur karo gel nano kanggo umure siklus sing luwih dawa

    • Kontainer lan tutup batere - ABS UL94-HB (ABS-tahan-tahan ABS UL94-V0 iku opsional)