Sistem tata surya off-grid

  • 3kw 5kw 10kw Off grid sistem tata surya hibrida

    3kw 5kw 10kw Off grid sistem tata surya hibrida

    Pertimbangan utama nalika nggawe ukuran sistem solar off-grid

    • Konsumsi energi rata-rata saben dina (kWh) - Musim panas lan mangsa
    • Beban puncak (kW) - Daya maksimum sing dijupuk saka beban
    • Rata-rata beban terus menerus (kW)
    • Paparan surya - Lokasi, iklim, orientasi & shading
    • Pilihan daya serep - Sajrone cuaca sing ora apik utawa mati

    Kanthi nimbang-nimbang ing ndhuwur, komponen utama sistem daya mati-grid yaiku inverter-charger baterei utama sing asring diarani inverter multi-mode amarga biasane bisa digunakake ing mode off-grid utawa on-grid.

    Profesional solar kudu bisa nggabungake apa sing dikenal minangka meja beban kanggo mbantu nemtokake jinis lan ukuran inverter sing paling cocog karo kabutuhan individu.Tabel beban sing rinci uga dibutuhake kanggo ukuran array solar, baterei lan generator serep.

  • 12kw 15kw 20kw 25kw Off grid tata surya karo Inverter baterei

    12kw 15kw 20kw 25kw Off grid tata surya karo Inverter baterei

    Pertimbangan utama nalika nggawe ukuran sistem solar off-grid

    • Konsumsi energi rata-rata saben dina (kWh) - Musim panas lan mangsa
    • Beban puncak (kW) - Daya maksimum sing dijupuk saka beban
    • Rata-rata beban terus menerus (kW)
    • Paparan surya - Lokasi, iklim, orientasi & shading
    • Pilihan daya serep - Sajrone cuaca sing ora apik utawa mati

    Kanthi nimbang-nimbang ing ndhuwur, komponen utama sistem daya mati-grid yaiku inverter-charger baterei utama sing asring diarani inverter multi-mode amarga biasane bisa digunakake ing mode off-grid utawa on-grid.

    Profesional solar kudu bisa nggabungake apa sing dikenal minangka meja beban kanggo mbantu nemtokake jinis lan ukuran inverter sing paling cocog karo kabutuhan individu.Tabel beban sing rinci uga dibutuhake kanggo ukuran array solar, baterei lan generator serep.

  • Off grid sistem tata surya hibrida

    Off grid sistem tata surya hibrida

    Kothak daya listrik ing pirang-pirang cara uga baterei

    Tanpa mbutuhake pangopènan utawa panggantos, lan kanthi tingkat efisiensi sing luwih apik.

    Ing tembung liyane, luwih akeh listrik dadi sampah karo sistem baterei konvensional