Warta

  • Ailika Ngenalake Bidang Aplikasi Generasi Tenaga Surya

    1. Tenaga surya kanggo pangguna: sumber daya cilik wiwit 10-100w digunakake kanggo nggunakake tenaga saben dinane ing wilayah terpencil tanpa tenaga, kayata dataran tinggi, pulau, wilayah pangonan, pos perbatasan lan kehidupan militer lan sipil liyane, kayata lampu , TV, recorder radio, lsp; Kothak-atap kulawarga 3-5kw ...
    Waca liyane
  • Kita Bakal Nerangake Keuntungan Unik Generasi Tenaga Photovoltaic Solar

    1. Energi surya minangka energi bersih sing ora entek, lan tenaga listrik fotovoltaik surya aman lan andal lan ora bakal kena pengaruh krisis energi lan faktor sing ora stabil ing pasar bahan bakar; 2, srengenge sumunar ing bumi, energi surya kasedhiya ing endi wae, gen tenaga fotovolta surya ...
    Waca liyane
  • Alikai Nggawe Faktor sing Bakal Ditimbang Ing Desain Generasi Tenaga Surya Ngarep

    1. Coba gunakake lingkungan panggunaan pembangkit listrik tenaga surya domestik lan radiasi surya lokal, lsp; 2. Daya total sing bakal ditindakake dening sistem pembangkit tenaga rumah tangga lan wektu kerja momotan saben dina; 3. Coba voltase output sistem lan delengen manawa cocog kanggo ...
    Waca liyane
  • Klasifikasi Bahan Sel Surya Photovoltaic

    Miturut bahan produksi sel fotovoltaik surya, bisa dipérang dadi sel semikonduktor adhedhasar silikon, sel film tipis CdTe, sel film tipis CIGS, sel film tipis sing sensitivitas pewarna, sel bahan organik lan liya-liyane. Antarane, sel semikonduktor adhedhasar silikon dipérang dadi ...
    Waca liyane
  • Klasifikasi Sistem Instalasi Photovoltaic Surya

    Miturut sistem instalasi sel Photovoltaic solar, bisa dipérang dadi sistem instalasi non-integral (BAPV) lan sistem instalasi Terintegrasi (BIPV). BAPV nuduhake sistem fotovoltaik surya sing dipasang ing bangunan kasebut, sing uga diarani "instalasi" sola ...
    Waca liyane
  • Klasifikasi Sistem Photovoltaik Surya

    Sistem fotovoltaik surya dipérang dadi sistem pembangkit listrik photovoltaic mati, sistem pembangkit listrik photovoltaic sing gegandhengan karo grid lan sistem pembangkit listrik photovoltaic sing disebarake: 1. Sistem pembangkit listrik photovoltaic off-grid. Utamane kasusun saka modul sel surya, ...
    Waca liyane
  • Ringkesan Modul Photovoltaic

    Sawijining sel surya ora bisa langsung digunakake minangka sumber tenaga. Pasokan listrik kudu sawetara senar batere, sambungan paralel lan rangkep kanthi ketat dadi komponen. Modul fotovoltaik (uga dikenal minangka panel surya) minangka inti saka sistem pembangkit tenaga surya, uga minangka impor paling ...
    Waca liyane
  • Kaluwihan lan Kerugian Sistem Solar Photovoltaic

    Kaluwihan lan kekurangan sistem fotovoltaik surya kaluwihan Energi surya ora bisa entek. Energi sing sumringah sing ditampa dening permukaan bumi bisa nyukupi permintaan energi global 10.000 kali. Sistem fotovoltaik surya bisa dipasang ing mung 4% saka ara-ara samun ...
    Waca liyane
  • Apa Bayangan Omah, Godhong utawa Malah Guano ing Modul Photovoltaic Bakal Mengaruhi Sistem Generasi Daya?

    Sel fotovoltaik sing diblokir bakal dianggep minangka konsumsi beban, lan energi sing digawe sel liya sing ora diblokir bakal ngasilake panas, sing gampang mbentuk efek titik panas. Mangkono, generasi daya sistem fotovoltaik bisa dikurangi, utawa malah modul fotovoltaik bisa dibakar.
    Waca liyane
  • Pitungan Daya Modul Photovoltaic Surya

    Modul fotovoltaik surya kasusun saka panel surya, pengisian daya, inverter lan batere; Sistem tenaga surya dc ora kalebu inverter. Supaya sistem pembangkit tenaga surya bisa nyedhiyakake tenaga sing cukup kanggo momotan, kudu milih saben komponen kanthi wajar miturut ...
    Waca liyane
  • Lokasi Instalasi Solar Photovoltaic Bracket

    Pamasangan lokasi stent pv surya: bangunan gendheng utawa tembok lan lemah, arah instalasi: cocog kanggo kidul (istiméwa sistem pelacakan), Angle instalasi: padha utawa cedhak kanggo nginstal lintang lokal, sarat muatan: muatan, beban salju, sarat seismik, susunan lan jarak ...
    Waca liyane
  • Klasifikasi Bahan Kanggo Pabrik Dhukungan Photovoltaic

    Kanggo stent fotovoltaik nggawe bahan beton, umume digunakake ing peralatan fotovoltaik sing gedhe, karakteristik bahan sing luwih penting, asring uga mung bisa diselehake ing lapangan, nanging uga kudu dipasang ing kondhisi dhasar sing luwih apik, bahan peralatan ora mung duwe tusili sing dhuwur ...
    Waca liyane