Monocrystalline

  • Alicosolar 250W-270W monocrystalline ngarep lan komersial nggunakake panel surya

    Alicosolar 250W-270W monocrystalline ngarep lan komersial nggunakake panel surya

    Rega paling apik 2018 populer 250W 255W 260W 265W 270W monocrystalline ngarep lan panggunaan komersial panel surya
    Garansi output daya modul industri terkemuka
    Sertifikasi kualitas, keamanan lan kinerja internasional
    Fasilitas manufaktur disertifikasi standar sistem manajemen mutu ISO9001
    Penampilan apik, kekiatan apik & instalasi gampang
    Desain khusus sesuai karo syarat pelanggan

  • Alicosolar 72 sel 340w-360w mono panel surya pabrik langsung

    Alicosolar 72 sel 340w-360w mono panel surya pabrik langsung

    Modul poli-kristal dirancang kanggo aplikasi omah lan sarana, rooftop lan lemah gunung.

    Lumahing anti-reflektif lan ngresiki mandhiri nyuda mundhut daya saka rereget lan bledug.

    Ketahanan beban mekanik sing apik: disertifikasi kanthi beban angin dhuwur (2400Pa) lan beban salju (5400Pa)

  • Alicosolar Mono 132 setengah sel semua panel surya hitam 465W 470w 475w 480w 485w 182mm sel 10BB

    Alicosolar Mono 132 setengah sel semua panel surya hitam 465W 470w 475w 480w 485w 182mm sel 10BB

    Bentenane utama rega panel surya yaiku antarane Panel Surya Tier 1 lan dudu Panel Surya Tier 1.

    1. Yen sampeyan pesen mainstreammonopanel surya — ukuran sel 166*166mm utawa 182mm*182mm (210*210mm bakal rauh dadi populer), nomer sel 54pcs,60pcs, 72pcs, watt :365-500W), sampeyan bisa entuk rega sing luwih murah, amarga pabrik kita utawa wong liya duwe saham.
    2. Nanging kita uga bisa nindakake urutan selaras, sampeyan bisa milih baterei sel IBC, TYPE P-perc utawa jinis NI-TOPCON), mono utawa poly, Monofacial utawa Bifacial, ukuran, watt, werna lan ing. Kita uga bisa nyedhiyani 670 watt, lan malah 705watts modul Pv.

    Kita uga kerja sama karo Solargiga Energy Holdings Limited, sing paling dhuwur ing China.Sadurunge Solargiga Energy Holdings Limited konsentrasi ing pasar domestik China, saiki wiwit njelajah Pasar ing saindenging jagad.Yen sampeyan pengin panel surya ban siji, milih kita minangka cara sing paling apik.Sampeyan bisa entuk produk kualitas dhuwur kanthi rega sing luwih murah.

     

    Yen sampeyan menarik ing panel Simpenan, hubungi kula.

    Panel surya mono 400 480 500 Watt populer lan kanthi rega paling murah.Lan padha cocok kanggo gendheng ngarep, Apartemen komersial utawa mounting lemah.

  • Panel Tenaga Surya Alicosolar 500 Watt 500W

    Panel Tenaga Surya Alicosolar 500 Watt 500W

    rega murah efisiensi dhuwur mono 500w 500 watt panel surya
    modul Mono-kristal 144 SEL dirancang kanggo aplikasi omah lan sarana, rooftop lan lemah mount.ground lumahing anti-reflektif lan poto-cleaning nyuda mundhut daya saka rereget lan bledug.
    Lumahing anti-reflektif lan ngresiki mandhiri nyuda mundhut daya saka rereget lan bledug.
    Rintangan beban mekanik sing apik: disertifikasi kanthi beban angin dhuwur (2400Pa) lan beban salju (5400Pa).

  • Alicosolar hot sale monocrystalline silikon panel surya 390-415w pabrik langsung

    Alicosolar hot sale monocrystalline silikon panel surya 390-415w pabrik langsung

    9 hot sale monocrystalline silikon panel surya 400w Alicosoalr 400wp pabrik langsung
    modul Mono-kristal 144 SEL dirancang kanggo aplikasi omah lan sarana, rooftop lan lemah mount.ground lumahing anti-reflektif lan poto-cleaning nyuda mundhut daya saka rereget lan bledug.
    Lumahing anti-reflektif lan ngresiki mandhiri nyuda mundhut daya saka rereget lan bledug.
    Rintangan beban mekanik sing apik: disertifikasi kanthi beban angin dhuwur (2400Pa) lan beban salju (5400Pa).

  • Alicosolar mono kristal 9BB 425w-450w panel surya Setengah Cut Cell

    Alicosolar mono kristal 9BB 425w-450w panel surya Setengah Cut Cell

    9 hot sale monocrystalline silikon panel surya 400w Alicosoalr 400wp pabrik langsung
    modul Mono-kristal 144 SEL dirancang kanggo aplikasi omah lan sarana, rooftop lan lemah mount.ground lumahing anti-reflektif lan poto-cleaning nyuda mundhut daya saka rereget lan bledug.

    Lumahing anti-reflektif lan ngresiki mandhiri nyuda mundhut daya saka rereget lan bledug.

    Rintangan beban mekanik sing apik: disertifikasi kanthi beban angin dhuwur (2400Pa) lan beban salju (5400Pa).

  • Alicosolar 310w-340w listrik monocrystalline solar panel pv rega modul

    Alicosolar 310w-340w listrik monocrystalline solar panel pv rega modul

    Jepang 305w 310w 320w listrik monocrystalline solar panel pv rega modul
    Alicosolar minangka pabrikan sistem tenaga surya kanthi fasilitas uji coba sing lengkap lan teknis sing kuwat
    Alicosolar, khusus ing R&D. Kita konsentrasi ing sistem on-grid, sistem off-grid lan sistem tata surya terintegrasi. supaya on.We duwe pabrik kita dhewe kanggo prodhuk solar soyo tambah lan modul PV.Alicosolar wis ngenalaken majeng peralatan produksi otomatis saka Jerman, Italia lan Japan.Our produk global lan dipercaya dening kedhaftar.
    Alicosolar nyedhiyakake layanan siji-mandeg kanggo desain, produksi, dodolan lan instalasi. We are looking nerusake kanggo kerjo bareng karo sampeyan tulus.

  • Alicosolar 60 sel efisiensi tinggi panel pv monocrystalline 290w-315 watt

    Alicosolar 60 sel efisiensi tinggi panel pv monocrystalline 290w-315 watt

    Modul poli-kristal dirancang kanggo aplikasi omah lan sarana, rooftop lan lemah gunung.

    Lumahing anti-reflektif lan ngresiki mandhiri nyuda mundhut daya saka rereget lan bledug.

    Ketahanan beban mekanik sing apik: disertifikasi kanthi beban angin dhuwur (2400Pa) lan beban salju (5400Pa)

  • Alicosolar kualitas Tinggi mono kristal panel surya 260w-290w modul surya

    Alicosolar kualitas Tinggi mono kristal panel surya 260w-290w modul surya

    Kualitas tinggi mono kristal panel surya 290w 300wp modul surya
    Panggonan Asal Jiangsu, China
    Jeneng merek Alicosolar
    Nomer Model AS-M660260W-290W
    Bahan Silikon Monocrystalline
    Maks.Daya 290W
    Jumlah Sel 60pcs, 60(6*10)pcs