Sugeng rawuh ing Alicosolar

Alicosolar nyedhiyakake layanan mandeg kanggo desain, produksi, penjualan lan instalasi. Kita ngarep-arep bisa kerja sama karo sampeyan kanthi tulus.

Napa PILIH KAMI

Desain gratis, Customizable, pangiriman cepet, layanan one stop lan layanan purna jual sing tanggung jawab.

  • More than 15 years experience, Germany technology, strict quality control, and strong packing. Offer remote installationn guide, safe and stable.

    KUALITAS

    Luwih saka 15 taun pengalaman, teknologi Jerman, kontrol kualitas sing ketat, lan pengepakan sing kuat. Nawakake pandhuan instalasi remot, aman lan stabil.

  • Founded in 2008, 500MW solar panel production capacity, millions of battery, charge controller and pump procution capacity. Real factory, factory direct sales, cheap price.

    MANUFACTURER

    Diadegake ing taun 2008, kapasitas produksi panel surya 500MW, jutaan batere, pengontrol muatan lan kapasitas pengadaan pompa. Pabrik nyata, penjualan langsung pabrik, rega murah.

  • Accept multiple payment methods, such as T/T, PAYPAL, L/C, Ali Trade Assurance...etc.

    PEMBAYARAN

    Nampa macem-macem cara pembayaran, kayata T / T, PAYPAL, L / C, Ali Trade Assurance ... lsp.

Kondhang

Produk kita

Alicosolar ngenalake peralatan produksi otomatis canggih saka Jerman, Italia lan Jepang. Produk kita global lan dipercaya pangguna.

Alicosolar minangka pabrikan sistem tenaga surya kanthi fasilitas uji coba sing lengkap lan tenaga teknis sing kuwat.

sopo awake dhewe

Jingjiang Alicosolar New Energy Co., Ltd minangka pabrikan sistem pembangkit tenaga surya, kanthi peralatan uji coba sing sampurna lan tenaga teknis sing kuat. Dumunung ing kutha jingjiang, 2 jam saka bandara Shanghai. Alicosolar, khusus ing riset lan pangembangan. Kita fokus ing sistem surya sing gegandhengan karo jaringan, sistem surya off-grid lan sistem tata surya terintegrasi.
Kita duwe pabrik dhewe, sing ngasilake panel surya, sel surya, inverter surya, lan liya-liyane. Allosolar wis ngenalake peralatan produksi otomatis canggih saka Jerman, Italia lan Jepang.

  • GCL
  • JA
  • YINGLI
  • JINKO
  • LONGI
  • SUNTECH
  • Trina
  • CANADIAN
  • RENESOLAR