. China Alicosolar 5kw On-grid-solar-system kanggo pabrik lan supplier sistem tenaga surya ngarep sing paling cocok / DIY |Alicosolar

Alicosolar 5kw On-grid-solar-system kanggo sistem tenaga surya ngarep sing paling cocok/DIY

Katrangan singkat:

1. Simpen dhuwit liyane karo net metering

Panel surya asring ngasilake listrik luwih akeh tinimbang sing bisa digunakake.
Kanthi net metering, sing duwe omah bisa nyelehake keluwihan listrik iki menyang jaringan sarana.

Tinimbang nyimpen dhewe karo baterei

2. Kothak sarana minangka baterei virtual
Kothak daya listrik ing pirang-pirang cara uga baterei

Tanpa mbutuhake pangopènan utawa panggantos, lan kanthi tingkat efisiensi sing luwih apik.

Ing tembung liyane, luwih akeh listrik dadi sampah karo sistem baterei konvensional


Detail Produk

FAQ

Tag produk

Configuratoin kanggo sistem tenaga surya ngarep Alicosolar 5kw

Sistem Tata Surya Alicosolar 5KW Grid-Tie
Jeneng Komponen Katrangan Jumlah (PCS)
AS360-72 Panel surya mono 360w 14 pc
Grid-tie Inverter 5KW fase tunggal utawa telung fase 1 atur
Piranti ngawasi Ngawasi kabeh tata surya 1 atur
PV Combiner Box Perlindhungan Pemutus Sirkuit Perlindhungan Kilat/Disesuaikan 1 atur
Kabel PV Kab Standar internasional 4mm² 100 m
Konektor MC4 30A / 1000V DC 1 atur
Pemasangan braket jinis gendheng / lemah;Al/ ST;Customized 1 atur
Yen sampeyan pengin ngerti rincian liyane, hubungi kula>>>Kirim pitakon
Or send an email directly to sales10@alicosolar.com
Mobile/Whatspp:15052909208 Wechat:bb13775717327

MANFAAT SISTEM PANEL SURYA GRID

1. Simpen dhuwit liyane karo net metering

Panel surya asring ngasilake listrik luwih akeh tinimbang sing bisa digunakake.
Kanthi net metering, sing duwe omah bisa nyelehake keluwihan listrik iki menyang jaringan sarana.

Tinimbang nyimpen dhewe karo baterei

2. Kothak sarana minangka baterei virtual
Kothak daya listrik ing pirang-pirang cara uga baterei

Tanpa mbutuhake pangopènan utawa panggantos, lan kanthi tingkat efisiensi sing luwih apik.

Ing tembung liyane, luwih akeh listrik dadi sampah karo sistem baterei konvensional

Rincian

Pabrik penjualan langsung kualitas dhuwur ing grid 5kw sistem tenaga surya 5000w sistem panel surya grid diikat rega ngarep

GRID TIE INVERTERS

> garansi standar 5 taun

> Efisiensi Maks. 99.6%, Efisiensi Eropa 99%;

> Ngalih DC Integrasi kanggo pangayoman safety ditambahaké;
> Faktor daya terus luwes
> Desain kurang transformer lan Kapadhetan daya dhuwur,
mati instalasi luwih entheng lan luwih trep
> Koneksi komunikasi fleksibel, dukungan RF WIFI

PANEL SURYA

> Garansi 25 taun

> Efisiensi konversi paling dhuwur 17%

> Daya lumahing anti-reflektif lan anti-soiling

mundhut saka rereget lan bledug

> Resistensi beban mekanik sing apik

> Tahan PID, tahan uyah lan amonia dhuwur

Pabrik penjualan langsung kualitas dhuwur ing grid 5kw sistem tenaga surya 5000w sistem panel surya grid diikat rega ngarep
Pabrik penjualan langsung kualitas dhuwur ing grid 5kw sistem tenaga surya 5000w sistem panel surya grid diikat rega ngarep

STRUKTUR MOUNTING

> Atap Perumahan (Atap Pitched)

> Atap Komersial (Atap datar & atap bengkel)

> Sistem Pemasangan Ground Solar

> Sistem pemasangan solar tembok vertikal

> Kabeh struktur aluminium sistem soyo tambah solar

> Sistem pemasangan solar parkir mobil

MONITORING

 

> Piranti ngawasi: Wifi
> Cukup download APP ing Ponsel utawa Komputer,
banjur entuk data wektu nyata saka sistem solar sampeyan.
Pabrik penjualan langsung kualitas dhuwur ing grid 5kw sistem tenaga surya 5000w sistem panel surya grid diikat rega ngarep

Pabrik penjualan langsung kualitas dhuwur ing grid 5kw sistem tenaga surya 5000w sistem panel surya grid diikat rega ngarep

AKSESORI

> Kabel PV 4mm2 6mm2

> Kabel AC

> Ngalih DC

> Pemutus AC

> Kothak Gabungan AC/DC

Informasi perusahaan

Alicosolar minangka pabrikan sistem tenaga surya kanthi fasilitas uji coba sing dilengkapi lan tenaga teknis sing kuwat. Dumunung ing Jingjiang City, 2 jam nganggo mobil saka Bandara Shanghai.

Alicosolar, khusus ing R&D.Kita fokus ing sistem on-grid, sistem off-grid lan sistem tata surya terintegrasi.Kita duwe pabrik dhewe kanggo ngasilake panel surya, baterei solar, inverter solar dll.

Alicosolar wis ngenalake peralatan produksi otomatis majeng saka Jerman, Italia lan Jepang.

Produk kita global lan dipercaya dening pangguna.Kita bisa nyedhiyani layanan siji-mandeg kanggo desain, produksi, sales, lan layanan sawise-sales.We are looking nerusake kanggo kerjo bareng karo sampeyan Sincerely.

Apa milih kita

Diadegake ing taun 2008, kapasitas produksi panel surya 500MW, jutaan baterei, pengontrol daya, lan kapasitas produksi pompa.Pabrik nyata, pabrik penjualan langsung, rega murah.

Desain gratis, Customizable, pangiriman cepet, layanan siji-mandeg, lan layanan sawise-sales tanggung jawab.

Luwih saka 15 taun pengalaman, teknologi Jerman, kontrol kualitas sing ketat, lan packing kuwat.Nawakake pandhuan instalasi remot, aman lan stabil.

Nampa macem-macem cara pembayaran, kayata T / T, PAYPAL, L / C, Ali Trade Assurance ... etc.

Pambuka pambayaran

Packaging & Pangiriman

Pameran proyek


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita