Sistem surya-kothak-surya

Katrangan singkat:

Kothak daya listrik uga nganggo batere

Tanpa perlu kanggo pangopènan utawa panggantos, lan kanthi tingkat efisiensi sing luwih apik.

Kanthi tembung liyane, listrik luwih akeh sing ilang karo sistem batere konvensional


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Configuratoin kanggo sistem tenaga surya 5kw

Sistem Solar Tie Grid 5KW
Jeneng Komponen Katrangan Jumlah (PCS)
AS360-72 Panel surya mono 360w 14 pcs
Kisi dasi Inverter 5KW phase siji utawa telung phase 1 set
Piranti ngawasi Ngawasi kabeh sistem tata surya 1 set
Kothak Combiner PV Perlindhungan Breaker Cuicuit

Perlindhungan Kilat

Disesuaikan

1 set
Kabel PV Standar internasional 4mm² 100 m
Konektor MC4 30A / 1000V DC 1 set
Krenjang sing dipasang gendheng / jinis lemah; Al / ST; Selaras 1 set
Yen sampeyan pengin ngerti rincian liyane, hubungi kula >>> Kirim priksaan
Utawa ngirim email langsung menyang: sales08 (@) alicosolar.com
Mobile / Whatspp: 15052909208 Wechat: bb13775717327

MANFAAT SISTEM PANEL SOLAR PANED GRED

1. Ngirit luwih akeh dhuwit kanthi pangukuran net

Panel surya sampeyan bakal asring ngasilake listrik luwih akeh tinimbang sing sampeyan bisa bingung.
Kanthi pangukuran net, sing duwe omah bisa nyelehake listrik sing gedhe iki menyang jaringan utilitas.

Ora nyimpen dhewe nganggo batre

2. Kothak utilitas yaiku batere virtual
Kothak daya listrik uga nganggo batere

Tanpa perlu kanggo pangopènan utawa panggantos, lan kanthi tingkat efisiensi sing luwih apik.

Kanthi tembung liyane, listrik luwih akeh sing ilang karo sistem batere konvensional

Rincian

Factory direct sale high quality on grid 5kw solar power system 5000w solar panel system grid tied home price

INVERTER DARI GRID

> Garansi standar 5 taun
> Maks. Efisiensi 99,6%, efisiensi Eropa 99%;
> Saklar DC integral kanggo nglindhungi keamanan tambahan;
> Faktor daya bisa disetel terus
> Desain kurang transformer lan kepadatan daya dhuwur,
  instalasi sing luwih entheng lan luwih gampang
> Sambungan komunikasi sing fleksibel, dhukungan RF WIFI

PANEL SOLAR

> Warranty 25 taun

> Efisiensi konversi paling dhuwur 17%

> Kekuwatan permukaan anti-reflektif lan anti-lemah

kapitunan saka rereget lan bledug

> Resistensi beban mekanik sing apik banget

> Tahan PID, Uyah dhuwur lan resistensi amonia

Factory direct sale high quality on grid 5kw solar power system 5000w solar panel system grid tied home price
Factory direct sale high quality on grid 5kw solar power system 5000w solar panel system grid tied home price

STRUKTUR GUNUNG

> Gendheng omah (gendheng pucuk)

> Atap Komersial (gendheng atap & atap bengkel)

> Sistem Pemasangan Solar Bumi

> Sistem pemasangan surya tembok vertikal

> Kabeh sistem pemasangan surya struktur aluminium

> Sistem pemasangan solar parkir mobil

MONITORING

 

> Piranti ngawasi: Wifi
> Cukup download APP ing Ponsel utawa Komputer,
banjur entuk data wektu nyata saka tata surya sampeyan.
Factory direct sale high quality on grid 5kw solar power system 5000w solar panel system grid tied home price

Factory direct sale high quality on grid 5kw solar power system 5000w solar panel system grid tied home price

AKSESORI

> Kabel PV 4mm2 6mm2

> Kabel AC

> Saklar DC

> AC Breaker

> AC / DC Gabungke kothak

Infromasi perusahaan

Alicosolar minangka produsen sistem tenaga surya kanthi fasilitas uji coba sing lengkap lan tenaga teknis sing kuat. Dumunung ing Kota Jingjiang, 2 jam nganggo mobil saka Bandara Shanghai.

Alicosolar, khusus ing R&D. Kita musatake sistem on-grid, sistem off-grid lan sistem tata surya sing gegandhengan. Kita duwe pabrik dhewe kanggo ngasilake panel surya, batere surya, inverter surya dll.

Alicosolar wis ngenalake peralatan produksi otomatis canggih saka Jerman, Italia lan Jepang.

Produk kami global lan dipercaya dening pangguna. Kita bisa nyedhiyakake layanan mandhiri kanggo desain, produksi, penjualan, lan layanan sawise-penjualan. Kita ngarep-arep bisa kerja sama karo sampeyan kanthi tulus.

Napa milih kita

Diadegake ing taun 2008, kapasitas produksi panel surya 500MW, jutaan batere, pengontrol muatan lan kapasitas pengadaan pompa. Pabrik nyata, penjualan langsung pabrik, rega murah.

Desain gratis, Customizable, pangiriman cepet, layanan one stop lan layanan purna jual sing tanggung jawab.

Luwih saka 15 taun pengalaman, teknologi Jerman, kontrol kualitas sing ketat, lan pengepakan sing kuat. Nawakake pandhuan instalasi remot, aman lan stabil.

Nampa macem-macem cara pembayaran, kayata T / T, PAYPAL, L / C, Ali Trade Assurance ... lsp.

Pambuka pambayaran

Kemasan & Pengiriman

Acara proyek


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita