Kita Bakal Nerangake Keuntungan Unik Generasi Tenaga Photovoltaic Solar

1. Energi surya minangka energi bersih sing ora entek, lan tenaga listrik fotovoltaik surya aman lan andal lan ora bakal kena pengaruh krisis energi lan faktor sing ora stabil ing pasar bahan bakar;

2, srengenge sumunar ing bumi, energi surya kasedhiya ing endi wae, generasi tenaga fotovoltaik surya cocog banget kanggo wilayah sing adoh tanpa listrik, lan bakal nyuda konstruksi jaringan listrik jarak adoh lan aliran listrik transmisi;

3. Generasi energi surya ora butuh bahan bakar, sing nyuda biaya operasional;

4, saliyane kanggo nglacak, pembangkit listrik tenaga surya ora duwe komponen sing obah, mula ora gampang rusak, instalasi gampang gampang, gampang dirawat;

5, generasi tenaga fotovoltaik surya ora bakal ngasilake sampah, lan ora ngasilake gas, griya ijo lan gas beracun, minangka energi bersih sing ideal. Instalasi sistem pembangkit listrik fotovoltaik 1KW bisa nyuda emisi CO2600 ~ 2300kg, NOx16kg, SOx9kg lan partikel liyane kanthi 0,6kg saben taun.

6, kanthi efektif bisa nggunakake atap lan tembok bangunan, ora prelu njupuk akeh lahan, lan panel pembangkit tenaga surya bisa langsung nyedhot energi surya, lan banjur nyuda suhu tembok lan atap, nyuda beban AC ing njero ruangan

7. Siklus konstruksi sistem pembangkit tenaga fotovoltaik surya cekak, umure komponen komponen pembangkit listrik dawa, mode pembangkit listrik fleksibel, lan siklus pamulihan energi saka sistem pembangkit listrik cekak;

8. Ora diwatesi dening distribusi sumber daya geografis; Listrik bisa diasilake ing sacedhake lokasi.


Wektu kiriman: Des-17-2020