Ailika Ngenalake Bidang Aplikasi Pembangkit Listrik Tenaga Surya

1. Tenaga surya kanggo pangguna: sumber daya cilik saka 10-100w digunakake kanggo panggunaan daya saben dina ing wilayah sing adoh tanpa daya, kayata dataran tinggi, pulo, wilayah pastoral, pos tapel wates lan urip militer lan sipil liyane, kayata lampu. , TV, perekam radio, lsp;3-5kw kulawarga gendheng grid-disambungake sistem pembangkit listrik;Pompa banyu fotovoltaik: kanggo ngombé lan ngilekake banyu sumur jero ing wilayah tanpa listrik.

2. Transportasi: kayata lampu pandhu arah, lampu sinyal lalu lintas / sepur, lampu peringatan / tandha lalu lintas, lampu jalan, lampu alangan dhuwur, bilik telepon nirkabel jalan tol / sepur, pasokan listrik shift dalan sing ora dijaga, lsp.

3. Bidang komunikasi / komunikasi: stasiun relay gelombang mikro tanpa pengawasan surya, stasiun pangopènan kabel optik, sistem tenaga penyiaran / komunikasi / paging;Sistem fotovoltaik telpon operator pedesaan, mesin komunikasi cilik, sumber daya GPS prajurit.

4. Petroleum, samudra lan meteorologi: sistem tenaga surya perlindungan katodik pipa minyak lan gapura reservoir, sumber daya domestik lan darurat platform pengeboran minyak, peralatan deteksi samudra, peralatan pengamatan meteorologi / hidrologi, lsp.

5. Pasokan listrik kanggo lampu domestik: kayata lampu plataran, lampu jalan, lentera tangan, lampu camping, lampu pendakian, lampu fishing, lampu ireng, lampu pemotong lem, lampu hemat energi, lsp.

6. Pembangkit listrik fotovoltaik: stasiun pembangkit listrik fotovoltaik independen 10kw-50mw, pembangkit listrik pelengkap angin-solar (diesel), macem-macem stasiun pangisian daya tanduran parkir gedhe, lsp.

7. Arsitèktur surya: nggabungaken pembangkit tenaga surya karo bahan bangunan kanggo nggawe bangunan skala gedhe ing mangsa ngarep entuk swasembada listrik minangka arah pangembangan utama ing mangsa ngarep.

8. Bidang liyane kalebu: cocog karo mobil: mobil solar / mobil listrik, peralatan pangisi daya baterei, AC mobil, penggemar ventilasi, kothak ngombe kadhemen, etc.;Sistem pembangkit listrik sing bisa dianyari kanggo produksi hidrogen solar lan sel bahan bakar;Pasokan daya kanggo peralatan desalinasi banyu laut;Satelit, pesawat ruang angkasa, stasiun tenaga surya, lsp.


Wektu kirim: Dec-17-2020