Ailika Ngenalake Bidang Aplikasi Generasi Tenaga Surya

1. Tenaga surya kanggo pangguna: sumber daya cilik wiwit 10-100w digunakake kanggo nggunakake tenaga saben dinane ing wilayah terpencil tanpa tenaga, kayata dataran tinggi, pulau, wilayah pangonan, pos perbatasan lan kehidupan militer lan sipil liyane, kayata lampu , TV, recorder radio, lsp; Sistem pembangkit listrik sing gegandhengan karo jaringan atap kulawarga 3-5kw; Pompa banyu Photovoltaic: kanggo ngombe lan ngilekake banyu sumur jero ing wilayah sing tanpa listrik.

2. Transportasi: kayata lampu navigasi, lampu isyarat lalu lintas / sepur, lampu peringatan / lampu isyarat, lampu jalan, lampu kendala inggil, booth telepon nirkabel ekspres / rel, pasokan listrik shift dalan sing ora dijaga, lsp.

3. Bidang komunikasi / komunikasi: stasiun relay gelombang mikro tanpa solar, stasiun pangopènan kabel optik, sistem tenaga penyiaran / komunikasi / paging; Sistem fotovoltaik telpon operator desa, mesin komunikasi cilik, pasokan listrik GPS prajurit.

4. Minyak bumi, samodra lan meteorologi: sistem tenaga surya perlindungan katodik pipa minyak lan gerbang waduk, pasokan listrik domestik lan darurat platform pengeboran minyak, peralatan deteksi samudra, peralatan pengamatan meteorologi / hidrologi, lsp.

5. Pasokan listrik kanggo lampu domestik: kayata lampu plataran, lampu jalan, lantern tangan, lampu kemah, lampu gunung, lampu pancing, lampu lampu ireng, lampu pemotong lem, lampu hemat energi, lsp.

6. Stasiun listrik Photovoltaic: stasiun listrik fotovoltaik independen 10kw-50mw, pembangkit listrik tenaga surya (solar) pelengkap, macem-macem stasiun pengisian pabrik parkir gedhe, lsp.

7. Arsitektur surya: nggabungake pembangkit listrik tenaga surya karo bahan bangunan supaya bangunan skala gedhe mbesuk bisa mandhiri listrik minangka arah pembangunan utama ing mbesuk.

8. Bidang liyane kalebu: cocog karo mobil: mobil surya / mobil listrik, peralatan ngisi daya batere, AC mobil, kipas angin, kothak omben adhem, lsp; Sistem pembangkit listrik sing bisa dianyari kanggo produksi hidrogen surya lan sel bahan bakar; Pasokan listrik kanggo peralatan desalinasi banyu laut; Satelit, pesawat ruang angkasa, stasiun tenaga surya angkasa, lsp.


Wektu kiriman: Des-17-2020