atap logam gunung suryo

Katrangan singkat:

Karo macem-macem kurung atap timah sing beda, krenjang solar solar atap Alicosolar bisa ketemu

atap trapezoid / logam bergelombang lan atap jubin sing ana utawa tanpa nembus ing

gendheng. Alicosolar duwe tim insinyur lan sistem manajemen kualitas sing apik kanggo nyedhiyakake

layanan sampurna.


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Katrangan Produk

Karo macem-macem kurung atap timah sing beda, krenjang solar solar atap Alicosolar bisa ketemu

atap trapezoid / logam bergelombang lan atap jubin sing ana utawa tanpa nembus ing

gendheng. Alicosolar duwe tim insinyur lan sistem manajemen kualitas sing apik kanggo nyedhiyakake

layanan sampurna.

Spesifikasi pemasangan solar atap
kacepetan angin: <60m / s
Beban salju: 1.4KN / m2
Standar: AS 1170.2
Gelar: 0 ° ~ 60 °
Pengaturan: Vertikal utawa Horisontal
Garansi: 25 taun
Manual Instalasi (Sederhana):
1. Nyampur kaki L kanthi nutul sekrup, priksa anti banyu kanthi piring karet.
2. Nginstal rel ing sisih sikil L, bolongan L-fee bisa nyetel rel sing dhuwur
3. Loro rol didhukung saben panel, ndandani panel kanthi clamp tengah lan kit clamp pungkasan.
Beda-Bagean saka Pemasangan Solar
Rail
Paduan aluminium laut; Komponen utama scaffold, Digunakake kanggo nyelehake panel surya
L-kaki
Pasang rel pandhuan menyang atap, Sambungake kanggo nuntun rel, gampang dipasang
Clamp pungkasan
pra-perakitan; Ndandani pojok panel surya
Clamp tengah
pra-perakitan; Digunakake kanggo ndandani lan nyambungake panel surya

Mupangate

1) Instalasi sing gampang

Bagian wis akeh dipasang ing pabrik kanggo ngirit wektu instalasi

2) Keamanan lan keandalan

Priksa tes struktur kasebut kanthi ketat tumrap kondisi cuaca ekstrem

3) Fleksibilitas lan bisa diatur

Desain cerdas nyuda kasusahan instalasi ing kondisi sing paling gedhe

4) Efisiensi lan resistensi korion sing dhuwur

Dijamin umur layanan produk

5) garansi 25 taun

Jingjiang Alicosolar new energy Co., Ltd. minangka perusahaan teknologi tinggi ing bidang PV surya khusus kanggo produk solar UV

teknologi canggih lan layanan sing apik banget., Kita duwe pabrik dhewe.

Anggota AlicosolarSolar nyedhiyakake riset, desain, pabrik lan adol sing tetep lan bisa dipercaya

lan solusi sistem pemasangan PV surya sing hemat biaya.

Minangka salah sawijining eksportir produk surya paling gedhe ing China,

produk Alicosolar wis diinstal ing luwih saka 200 negara lan wilayah wiwit didegake.

Informasi perusahaan

Alicosolar minangka pabrikan sistem tenaga surya kanthi fasilitas uji coba sing lengkap lan tenaga teknis sing kuwat. Dumunung ing Kutha Jingjiang, 2 jam nganggo mobil saka Bandara Shanghai.

Alicosolar, khusus ing R&D. Kita musatake sistem on-grid, sistem off-grid lan sistem tata surya sing gegandhengan. Kita duwe pabrik dhewe kanggo ngasilake panel surya, batere surya, inverter surya dll.

Alicosolar ngenalake peralatan produksi otomatis canggih saka Jerman, Italia lan Jepang. Produk kita global lan dipercaya pangguna. Kita bisa nyedhiyakake layanan mandhiri kanggo desain, produksi, penjualan, lan layanan sawise-penjualan. Kita ngarep-arep bisa kerja sama karo sampeyan kanthi tulus.

Acara Kasus

Lokasi: Netherland
Proyek: 50KW

Lokasi: Australia
Proyek: 3.5MW

Lokasi: China
Proyek: 550KW

Lokasi: Kenya
Proyek: 1.2MW

Lokasi: Brasil
Proyek: 2MW

Lokasi: Kanada
Proyek: 5KW

Napa milih kita

Diadegake ing taun 2008, kapasitas produksi panel surya 500MW, jutaan batere, pengontrol muatan lan kapasitas pengadaan pompa. Pabrik nyata, penjualan langsung pabrik, rega murah.

Desain gratis, Customizable, pangiriman cepet, layanan one stop lan layanan purna jual sing tanggung jawab.

Luwih saka 15 taun pengalaman, teknologi Jerman, kontrol kualitas sing ketat, lan pengepakan sing kuat. Nawakake pandhuan instalasi remot, aman lan stabil.

Nampa macem-macem cara pembayaran, kayata T / T, PAYPAL, L / C, Ali Trade Assurance ... lsp.

Pambuka pambayaran

Kemasan & Pengiriman

Acara proyek


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita