. China logam gendheng solar Gunung pabrik lan supplier |Alicosolar

atap logam solar mount

Katrangan singkat:

Kanthi macem-macem braket gendheng timah sing beda, braket pemasangan solar atap logam Alicosolar bisa ketemu

trapezoid / gendheng logam corrugated lan ngadeg jahitan gendheng dikarepake karo utawa tanpa penetrating ing

gendheng.Alicosolar duwe tim insinyur lan sistem manajemen kualitas sing apik kanggo nyedhiyakake

layanan sampurna.


Detail Produk

FAQ

Tag produk

Deskripsi Produk

Kanthi macem-macem braket gendheng timah sing beda, braket pemasangan solar atap logam Alicosolar bisa ketemu

trapezoid / gendheng logam corrugated lan ngadeg jahitan gendheng dikarepake karo utawa tanpa penetrating ing

gendheng.Alicosolar duwe tim insinyur lan sistem manajemen kualitas sing apik kanggo nyedhiyakake

layanan sampurna.

Spesifikasi roof solar mounting
kacepetan angin: <60m/s
Beban salju: 1.4KN / m2
Standar: AS 1170.2
Gelar: 0 ° ~ 60 °
Susunan: Vertikal utawa Horizontal
Garansi: 25 taun
Manual Instalasi (Sederhana):
1. Ndandani L-kaki kanthi nunyuk meneng, mesthekake anti banyu dening piring karet.
2. Nginstal ril ing sisih L-kaki, bolongan L-ragad bisa nyetel dhuwure rel
3.Two ril didhukung saben panle, ndandani Panel dening mid clamp lan mburi clamp kit.
Beda Bagean saka Pemasangan Solar
Rel
Paduan aluminium laut; Komponen utama scaffold, Digunakake kanggo nyelehake panel surya
L-kaki
Pasang ril guide menyang gendheng, Sambungake kanggo guide alur, gampang kanggo nginstal
Klem mburi
pre-assembly; Ndandani pinggiran panel surya
Klem tengah
pre-assembly; Digunakake kanggo ndandani lan nyambungake panel surya

keuntungan

1) Gampang instalasi

Parts wis dhuwur pre-assembly ing pabrik kanggo ngirit wektu instalasi

2) Safety lan linuwih

Priksa tes struktur kasebut kanthi ketat marang kondisi cuaca sing ekstrem

3) Fleksibilitas lan luwes

Desain pinter nyuda kangelan instalasi ing kondisi paling

4) Efisiensi dhuwur lan tahan korosi

Njamin umur layanan produk

5) garansi 25 taun

Jingjiang Alicosolar energi anyar Co., Ltd. minangka perusahaan teknologi dhuwur ing lapangan PV surya sing spesialisasine ing produk PV solar kanthi

teknologi canggih lan layanan banget., Kita duwe pabrik dhewe.

Anggota AlicosolarSolar nyawisake awake dhewe kanggo riset, ngrancang, nggawe lan ngedol sing mantep, dipercaya.

lan solusi sistem pemasangan PV solar sing hemat biaya.

Minangka salah sawijining eksportir produk solar PV paling gedhe ing China,

produk Alicosolar wis diinstal ing luwih saka 200 negara lan wilayah wiwit diadegaké.

Informasi perusahaan

Alicosolar minangka pabrikan sistem tenaga surya kanthi fasilitas uji coba sing lengkap lan tenaga teknis sing kuwat.Dumunung ing Jingjiang City, 2 jam kanthi mobil saka Bandara Shanghai.

Alicosolar, khusus ing R&D.Kita fokus ing sistem on-grid, sistem off-grid lan sistem tata surya terintegrasi.Kita duwe pabrik dhewe kanggo ngasilake panel surya, baterei solar, inverter solar dll.

Alicosolar wis ngenalake peralatan produksi otomatis canggih saka Jerman, Italia lan Jepang.Produk kita global lan dipercaya dening pangguna.Kita bisa nyedhiyani layanan siji-mandeg kanggo desain, produksi, sales, lan layanan sawise-sales.We are looking nerusake kanggo kerjo bareng karo sampeyan tulus.

Kasus Show

Panggonan: Walanda
Proyek: 50KW

Panggonan: Australia
Proyek: 3,5 MW

Panggonan: China
Proyek: 550KW

Lokasi: Kenya
Proyek: 1,2 MW

Panggonan: Brazil
Proyek: 2 MW

Panggonan: Kanada
Proyek: 5KW

Apa milih kita

Diadegake ing taun 2008, kapasitas produksi panel surya 500MW, mayuta-yuta baterei, pengontrol daya lan kapasitas prokusi pompa.Pabrik nyata, pabrik penjualan langsung, rega murah.

Desain gratis, Customizable, pangiriman cepet, layanan siji-mandeg lan layanan sawise-sales tanggung jawab.

Luwih saka 15 taun pengalaman, teknologi Jerman, kontrol kualitas sing ketat, lan packing kuwat.Nawakake pandhuan instalasi remot, aman lan stabil.

Nampa macem-macem cara pembayaran, kayata T / T, PAYPAL, L / C, Ali Trade Assurance ... etc.

Pambuka pambayaran

Packaging & Pangiriman

Pameran proyek


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita