. China 60 poly panel solar pabrik lan supplier |Alicosolar

60 panel surya poli

Katrangan singkat:

Modul poli-kristal dirancang kanggo aplikasi omah lan sarana, rooftop lan lemah gunung.

Lumahing anti-reflektif lan ngresiki mandhiri nyuda mundhut daya saka rereget lan bledug.

Ketahanan beban mekanik sing apik: disertifikasi kanthi beban angin dhuwur (2400Pa) lan beban salju (5400Pa)


Detail Produk

FAQ

Tag produk

Pambuka produk

72 SEL POLY PANEL SURYA

Modul poli-kristal dirancang kanggo aplikasi omah lan sarana, rooftop lan lemah gunung.

Lumahing anti-reflektif lan ngresiki mandhiri nyuda mundhut daya saka rereget lan bledug.

Ketahanan beban mekanik sing apik: disertifikasi kanthi beban angin dhuwur (2400Pa) lan beban salju (5400Pa)

DATA ELEKTRIK (STC)
ASP660xxx-72 xxx = Daya Puncak Watt
Daya Puncak Watt (Pmax/W)
310
315
320
325
330
335
340
Toleransi Output Daya (W)
0~+5
Tegangan Daya Maksimum (Vmp/V)
37.00
37.20
37.40
37.60
37.80
38.00
38.20
Arus Daya Maksimum (Imp/A)
8.40
8.48
8.56
8.66
8.74
8.82
8.91
Tegangan Sirkuit Terbuka (Voc/V)
46.00
46.20
46.40
46.70
46.90
47.20
47.50
Arus Sirkuit Pendek (Isc/A)
8.97
9.01
9.05
9.10
9.14
9.18
9.22
Efisiensi Modul(%)
15.97
16.23
16.49
16.74
17.00
17.25
17.52

Produk sing gegandhengan

PANEL PV

GRID TIE INVERTER

MOUNTING BRACKET

KABEL PV

KONEKTOR MC4

KONTROL

BATERI

KOTAK OMBINER

TOOLS TAS

Produsèn Show

Napa Pilih Kita - QC

100% SEL SORTING

Mesthekake Werna lan Daya Beda.

Njamin ngasilake dhuwur, kinerja konsisten lan kekiatan,
Pisanan 52 langkah kontrol kualitas sing ketat lan proses pengawasan.

100% PEMERIKSAAN

Sadurunge lan Sawise Laminasi.
Kriteria penerimaan sing paling ketat lan toleransi sing paling ketat,
Weker cerdas lan mekanisme mandheg yen ana panyimpangan utawa kesalahan.

100% EL TESTING

Sadurunge lan Sawise Laminasi
Priksa manawa ngawasi retak mikro "Zero" sadurunge mriksa pungkasan, Ngawasi garis terus-terusan lan rekaman video / foto kanggo saben sel lan panel.

100% "NOL"

Cacat Tujuan Sadurunge Pangiriman.
Kriteria penerimaan sing paling ketat lan toleransi sing paling ketat,
Mesthekake modul paling apik ing pasar- dijamin!

100% TESTING OPTIMAL

Njamin 3% Toleransi Daya Positif
Sistem manajemen informasi QC sing komprehensif kanthi ID barcode. Sistem sing bisa dilacak kualitas kanggo ngidini aliran data kualitas terus-terusan.

Packing Profesional

Model
ASP660xxx-72 (Ukuran: 1956*992*40mm)
Modul saben kothak
27 pc
Modul saben wadhah dhuwur 40'
684 pcs
Informasi pengepakan ing ndhuwur sing ana ing web iki bisa diganti tanpa kabar.Kita bakal nawakake kemasan kothak kayu kanthi bahan tambahan lan biaya tenaga kerja yen pesenan sampeyan kurang saka palet, kita nampa kemasan sing disesuaikan miturut panjaluk sampeyan.

Proyek sing Dituduhake

Pabrik Solar Atap Logam Komersial 12MW ing Kota Changzhou, Provinsi Jiangsu, China, Rampung ing Nov, 2015

20MW Ground Solar Plant ing AS

Pabrik Solar 50MW ing Brazil

20KW Solar Plant ing Meksiko

Ayo Solar


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita