60 panel surya poli

Katrangan singkat:

Modul poli-kristal sing dirancang kanggo aplikasi perumahan lan utilitas, atap lan pemasangan ing ndhuwur.

Permukaan anti-reflektif lan ngresiki awake dhewe nyuda listrik sing ilang saka rereget lan bledug.

Resistensi beban mekanik sing apik: disertifikasi kanthi beban angin (2400Pa) lan beban salju (5400Pa)


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Pambuka Produk

72 SEL PANEL PANAS PANEL

Modul poli-kristal sing dirancang kanggo aplikasi perumahan lan utilitas, atap lan pemasangan ing ndhuwur.

Permukaan anti-reflektif lan ngresiki awake dhewe nyuda listrik sing ilang saka rereget lan bledug.

Resistensi beban mekanik sing apik: disertifikasi kanthi beban angin (2400Pa) lan beban salju (5400Pa)

DATA Listrik (STC)
ASP660xxx-72 xxx = Watt Daya Puncak
Watts Daya Puncak (Pmax / W)
310
315
320
325
330
335
340
Toleransi Output Daya (W)
0 ~ + 5
Tegangan Daya Maksimal (Vmp / V)
37.00
37.20
37,40
37,60
37,80
38.00
38.20
Arus Daya Maksimal (Imp / A)
8.40
8,48
8.56
8,66
8,74
8,82
8.91
Open Circuit Voltage (Voc / V)
46.00
46.20
46,40
46,70
46,90
47.20
47,50
Circuit Saiki (Isc / A)
8,97
9.01
9.05
9.10
9.14
9.18
9.22
Efisiensi Modul (%)
15.97
16.23
16.49
16.74
17.00
17.25
17.52

Produk sing gegandhengan

PANEL PV

INVERTER DARI GRID

BRACKET MOUNTING

KABIASAAN

Konektor MC4

KONTROLLER

BATERAI

KOTAK OMBINER

ALAT BAG

Manufcturer Show

Napa Pilih Kita - QC

100% NGurutake SEL

Mesthekake Beda lan Daya.

Mesthekake panen sing dhuwur, kinerja lan daya tahan sing tetep,
Kaping pisanan 52 langkah kontrol kualitas lan proses inspeksi sing ketat.

INSPEKSI 100%

Sadurunge lan Sawise Laminasi.
Kriteria panrima sing paling ketat lan toleransi sing ketat,
Mekanisme alarm lan mandeg cerdas yen ana penyimpangan utawa kesalahan.

100% EL TESTING

Sadurunge lan Nindakake Laminasi
Mesthekake pemantauan retak mikro "Nol" sadurunge inspeksi pungkasan, Pemantauan baris terus lan rekaman video / foto kanggo saben sel lan panel.

100% "ZERO"

Cacat Tujuan Sadurunge Pangiriman.
Kriteria panrima sing paling ketat lan toleransi sing ketat,
Mesthekake modul paling apik ing pasar- dijamin!

TESTING OPTIMAL 100%

Mesthekake Toleransi Daya Positif 3%
Sistem manajemen informasi QC lengkap karo ID barcode. Sistem sing bisa dilacak kanthi nyata supaya aliran data kualitas terus-terusan.

Packing Profesional

Model
ASP660xxx-72 (Ukuran: 1956 * 992 * 40mm)
Modul saben kothak
27 pcs
Modul saben wadhah 40 'Dhuwur
684 pcs
Informasi pengemasan Ndhuwur sing ana ing web iki bisa diganti tanpa kabar. Kita bakal nawakake pengepakan kothak kayu kanthi bahan tambahan lan biaya tenaga kerja yen pesen kurang saka palet, kita nampa kemasan khusus miturut panjaluk sampeyan.

Proyek sing Dituduhake

12MW Pabrik Solar Roof Logam Komersial ing Kota Changzhou, Provinsi Jiangsu, China, Rampung ing Nov, 2015

20MW Solar Plant ing Amerika Serikat

Tanduran Solar 50MW ing Brasil

Tanduran Surya 20KW ing Meksiko

Go Solar


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita